Zapomenuté heslo

parkour

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
323.
16:47 | 15.prosince 2010
jo sry... překlep ... jinak to je to překonej strach ale tak aniž bych sis něco udělal
322.
16:45 | 15.prosince 2010
Ehm..tělo k hrudi,hruď k tělu??Nemá tam bejt spíš nohy?? já koukal na tutoriály ale problém zejména u backu není v tom,že bych nechápal techniku ale spíš že mám strach..to je ale spíš jenom u backa
321.
16:30 | 15.prosince 2010
Mhaja: tak nějak sem se cítil dneska když jsme dělali jenom 10 minut žabáky ve škole

Mixter: koukni na různé tutoriály a zkus podle toho musí přitáhnout tělo k hrudi a hruď k tělu prostě kde byldíš?
320.
10:29 | 15.prosince 2010
já jsem na 3R kromě fronta docela dost levej samozřejmě různý věci jako rail flip a dash apod...ale jinbak jsem lepší na ten parkour
319.
10:29 | 15.prosince 2010
assassin - sky a podobný kraviny dělám často a tím i svaly,který zmiňuješ trénuju ale to,čemu nerozumim je předevšim to,jak se mám zabalit na saida..aerial musím trénovat prostě ten švih no
318.
Mhaja [VIP člen]
20:32 | 14.prosince 2010
U nás len pár báb a 3chalani... ( z triedy) ... Hmm pomaly začínam strácať kondičku... dnes so ms kamošom pomáhala mame vynášať hore (4.poschodie) kartony malinoviek a z 2 kartonmi osm vybehla po schodoch hore a srdce mi išlo vybuchnúť . To bdue tím fajčením .
317.
20:26 | 14.prosince 2010
Na naší škole víc lidí ale tak to byl příklad
316.
Mhaja [VIP člen]
20:24 | 14.prosince 2010
assassin- na matiku som blba aj ja ...
315.
19:59 | 14.prosince 2010
Mhaja- tak každý je jinačí tak to musíš brát někomu to jde od ruky, mě taky bojová umění jdou "docela" dobře, ale na matiku sem debil

Mixter- to trénuj s tou jednou rukou více tam skákej a používej více boky, protahuje se pořádně ne jenom ruky apod. ale taky záda, šikmé břišní svaly prostě všechno, hlavní jsou prsty a ruce. Nauč se s rukama švihat jakoby dozadu jako by sis je chtěl vykloubit... (nemyšleno doslova) U toho saida, no taky ho neumí nějak dobře, naučil sjem se oh přes léto a mám docela dost ještě co trénovat, jinak já bežím rovně jako by na přemet, poslední v posledním kroku vybočím boky sehnu se mám více roztažené nohy a potom jenom švihnu nahoru, setrvačnosti jdu dále ale taky se odraz do dálky a vlastně se pak vytočím jako ybch chtěl dělat 540 ale přitáhnu kolena chutne se rukou kolena a potom jak točím je pustím, jinak zkusto ve dvou, jeden ti udělá překážku a ty přes něho dělej takové ty kotouly přes překážku jako přes nějakou bednu, pak si vypiluj nohy, vytáčení, švih, odraz a potom ho lehce přeskočíš saidem ale třeba budeš ho tam chtít a někdy s eti to nepodaří když tam nebude halvně si nic neudělej halvně s rozvahou všechnoi DŮLEŽITÉ JE ŠVIH RUKAMA. Snad jsem ti nějaqk pomohl tak pak řekni jak to dopadlo
314.
16:11 | 14.prosince 2010
assassin - No..ehm hvězdu umím,stejně jako rondat i přes jednu ruku ale ten aerial mi prostě dělá problém..ten švih hlavně =/ a u saida moc nechápu,jak se mám zabalit protože když se zabalím,tak se mi nepodaří pořádně se odrazit a když se odrazím tak se mi nepodaří se zabalit
Zobrazeno 91-100 z 413 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5098 sekund