jo sry... překlep ... jinak to je to překonej strach ale tak aniž bych sis něco udělal |
Ehm..tělo k hrudi,hruď k tělu??Nemá tam bejt spíš nohy?? já koukal na tutoriály ale problém zejména u backu není v tom,že bych nechápal techniku ale spíš že mám strach..to je ale spíš jenom u backa |
Mhaja: tak nějak sem se cítil dneska když jsme dělali jenom 10 minut žabáky ve škole Mixter: koukni na různé tutoriály a zkus podle toho musí přitáhnout tělo k hrudi a hruď k tělu prostě kde byldíš? |
já jsem na 3R kromě fronta docela dost levej samozřejmě různý věci jako rail flip a dash apod...ale jinbak jsem lepší na ten parkour |
assassin - sky a podobný kraviny dělám často a tím i svaly,který zmiňuješ trénuju ale to,čemu nerozumim je předevšim to,jak se mám zabalit na saida..aerial musím trénovat prostě ten švih no |

U nás len pár báb a 3chalani... ( z triedy) ... Hmm pomaly začínam strácať kondičku... dnes so ms kamošom pomáhala mame vynášať hore (4.poschodie) kartony malinoviek a z 2 kartonmi osm vybehla po schodoch hore a srdce mi išlo vybuchnúť . To bdue tím fajčením . |
Mhaja- tak každý je jinačí tak to musíš brát někomu to jde od ruky, mě taky bojová umění jdou "docela" dobře, ale na matiku sem debil Mixter- to trénuj s tou jednou rukou více tam skákej a používej více boky, protahuje se pořádně ne jenom ruky apod. ale taky záda, šikmé břišní svaly prostě všechno, hlavní jsou prsty a ruce. Nauč se s rukama švihat jakoby dozadu jako by sis je chtěl vykloubit... (nemyšleno doslova) U toho saida, no taky ho neumí nějak dobře, naučil sjem se oh přes léto a mám docela dost ještě co trénovat, jinak já bežím rovně jako by na přemet, poslední v posledním kroku vybočím boky sehnu se mám více roztažené nohy a potom jenom švihnu nahoru, setrvačnosti jdu dále ale taky se odraz do dálky a vlastně se pak vytočím jako ybch chtěl dělat 540 ale přitáhnu kolena chutne se rukou kolena a potom jak točím je pustím, jinak zkusto ve dvou, jeden ti udělá překážku a ty přes něho dělej takové ty kotouly přes překážku jako přes nějakou bednu, pak si vypiluj nohy, vytáčení, švih, odraz a potom ho lehce přeskočíš saidem ale třeba budeš ho tam chtít a někdy s eti to nepodaří když tam nebude halvně si nic neudělej halvně s rozvahou všechnoi DŮLEŽITÉ JE ŠVIH RUKAMA. Snad jsem ti nějaqk pomohl tak pak řekni jak to dopadlo |
assassin - No..ehm hvězdu umím,stejně jako rondat i přes jednu ruku ale ten aerial mi prostě dělá problém..ten švih hlavně =/ a u saida moc nechápu,jak se mám zabalit protože když se zabalím,tak se mi nepodaří pořádně se odrazit a když se odrazím tak se mi nepodaří se zabalit |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5098 sekund |