assassin- Ale to nebolo prvy krat (nielen v takomto obdobi)..on proste aj ked robil PK tak zatial co jeho rovesnikom ot trvalo tak on sa ani nemsuel cuit..lent o ksusil a bolo . Au sakra... mam asi dosrane kolena z dopadu este spred apr rokov...a teraz ked sa meni pocasie tka to bolix D. |

Ja len nerozumiem ako môže niekto bezproblémovo dávať saltá ked sa to nikdy neučil? :O Tom unaozaj nerozumiem... Naj kamoš robil kedysi PK ale už ho nerobí. Dnes sme čakali na zastávke aj s bratm a dalšími 2kamošmi a obzriem sa dozadu a kamoš si tam skáče saltá do snehu,kríkov atd... jako keby ste ho videli..jak blázon .Len nerozumiem ako mu to tka dobre moze ísť ked s to nikdy neucila ani o to nemal záujem . |
ve Frýdku- Místku, u Ostravy, jinak začni s hvězdou, nauč se hvězdu a potom naskočenou hvězdu, trénuj švih a odraz, posiluj nohy a břicho, potom po nějaké době pod sebe budeš dávat 1 ruku a někdy to pohecuješ na to abys ji tma nedal |
Dasty - všechny salta,včetně rail flipu,kashe atd. patří do FreeRunnu Assassin - poraď jak mám udělat aerial (arab) ?? já jdu vždycky na bok protože nemám švih =/ kde bydlíš??někdy můžem zaskákat.. |
no když je led znáš to... , jinak webstra umím ale ne zas tka excelentně araba pohoda, fronta taky už dávám a saida jsem se naučil ted na podzim |
Já mám asi tisíc kámošů,který uměj backa vysvětlej,poberu to ale stejně to nedám přemet je trochu víc v cajku ne?? proč do sněhu ne??Právě že když je to měkký tak se v zimě do sněhu skáče suprově!!Třeba alespoň ten webster nbo front atd..chci se do sněhu naučit saida nbo aerial ale trochu nechápu,jak se mám zabalit je to trochu jiný než u fronta mno =/ |
to jo no, to se stává, ale já mám kámoše který to umí takže v pohodě řekne co a jak... a na sněhu bych nedělal FR ptž nejsem zas tkaovej zabiják zkoušel jsem to před 2 roky dělal jsem na sněhu přemet a jak myslíš že to dopadlo? sem se dobře pronul v zádech |
Assassin - stalo se mi v podstatě to samý nedávno..jsem zkoušel backa (salto dozadu) do sněhu,a vůbec jsem se neodrazil a spadnul jsem na hlavu no a kopnul jsem se kolenem do držky ještě teď mám krapet moncla Back mi vůbec nejde =/ bojim se na něj fakt hrozně..ani tu techniku prostě nevim vůbec jak na to |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2355 sekund |