assassin- NJn... mna ešte predtim pádom bolievala chrbtica..potom to prestalo a potom páde zas... sa to nedá vydržať... a doktorka nič...kks |
každý má své zážitky to já když sem dělal na 2 tréninku po sobě (v létě) salto vzad a dělal jsem hop na písku tak nejdříve mi kamáriu pomáhali s tím přetočením (lehce mi pomohli s rotaci) a podruhé jsem najel rypákem do písku ještě večer u večeře jsem jedl rohlík se salámem a pískem |

Mixter- Njn to viem... len proste ja automaticky sa zastavim a tie ruky dám niekde inde... No ja som na školskom dvore ten monkey robila na stranu trávy.. ešte že tak . No a to s tím vstaním a ísť zase...tjn.... Minule som íšla zliezť garáž ... no a pošmykla sa mi ruka a komplet som sa cela zrutila na beton... a na chrbat... Behom 3sekund som sa postavila a išla trénovať dalej... Kamoši vraveli že to vyzeralo kao pád z GTA4 xD. |
To s tím monkey se mi stalo jednou před školou..na beton celkem to bolelo ale o tom to je..musíš vstát a jít zase to překonáš.. |

Mixter- Ved som písala že pud sebazáchovy má každý. Njn len niektorí ho akoby "nevedeli použiť". A čo sa týka toho strachu tak to jo. Na hodine TV sme boli vonku a robila som monkey cez zábradlie a zakopla som a bác . Odvtedy ked chcem robiť monkey tak sa už pri prekážke akoby "zahraknem" a ruky sa mi prekrížia akoby a preskočím prekážku normálne :/. Jeden čas som potom robila monkey zas ale dlho mi trvalo dokim som sa spamätala takže som sa na to vykašlala akoby . Fir- Ty si teda riadny pako... Ja som ťa neurážala ..neviem ako si si to zobral ale to je už jedno. Ak si si nevšimol tak sa tu už nikto neháda a ani nehádal..len sme si vymienali názory k tejto téme . Tak tu už nerob láskavo další OT . |
Oni se nehádají o kravině ale diskutují o věci,která do tohohle topicu patří. Mhajo - S tím pudem sebezáchovy má ho každej,ale u někoho je třeba posunutej dál..jistě že jde posunout ale ne zas tak o moc..každej má někde hranici..A zkušenější traceuři se taky musejí učit nové věci,které neznají a nevědí jak na to..taky se toho bojí ale jde tu vždycky o to,ten strach překonat.. |
Poslední Offtopic ode mě.. Vy se taky hádáte kvůli blbosti. ) Něco napíšu a hned je celej topic v pr*eli. Mhajo, ty laskavě klidni slovník.. nenecham se tu nikym urážet, neudělal jsem nic špatnýho aby si mě začala urážet.. |
Ale tak to je jasné, to každý, teda aspoň ten který se tou věnuje aktivně a ne jednou za týden (myslím tím jaro léto, podzim) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4658 sekund |