Zapomenuté heslo

parkour

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
293.
Mhaja [VIP člen]
20:59 | 10.prosince 2010
Dasty- Co si pribarvujem? OMG Kašlem na teba... vidím čo si zač .

assassin- No vidíš, ja zas nepoznám ludí ktorí by pud sebazáchovy nemali . Ako ale myslím že už napr. skúsenejší traceur si len tak hubu nerozbije,možno zo začiatkov ale potom postupom si už ten pud akoby vybuduje (neviem ako to napísať)

Mne sa napríklad stalo že som robila v škole na zábradlí turtle a neudržala som rovnováhu a nahlo ma dopredu ... kebyže pred seba nedám na zem ruku a nespravím niečo ako "premet" tak padnem riadne na hubu . proste ide o to že neiktorí si tka rýchlo ked padajú neuvedomujú ako to "zastaviť" a akoby sa "zlakli" a padnú... a iní zas nestratia hlavu a snažia sa ten pád napr. stlmiť .
292.
15:52 | 9.prosince 2010
Hooodně..
291.
15:22 | 9.prosince 2010
Trošku??
290.
7:15 | 9.prosince 2010
Omg.. Nebudu se hádat ale jen ti chci říct že meleš kraviny.. Tohle není pravda, to si trošičku přibarvuješ.
289.
21:59 | 8.prosince 2010
Jo okej ale nebylo ten můj komentář směřovaný jenom na tebe, myslel jsem to celkove a ohledně té rozbité huby to bylo myšleno v PK ne FR.. FR je "lehké" (upozorňuji že to je v UVOZOVKÁCH), a jenom tak... znám lidi kteří nemají takový pud sebezáchovy jak tady píšeš. Určitě ho máají ale ne takový jak ymslíš není jenom jeden pud... Jinak jsem nechtěl aby jsi tu psala takové slohovky budu se znovu oakovat ale KAŽDÝ VYNIKÁ V NĚČÍM JINÝM TAK TO NEŘEŠ S DASTYM... jinak co se týče fira tak škoda slov a nechal jsem to tak jelikož šlo vidět že to je lama přes tohlew.. takže radši neřešit.. horší by bylo kdyby to fakt někdo fest posral tadyk.
288.
Mhaja [VIP člen]
17:05 | 8.prosince 2010
Dasty- Na teba nemám čo povedať. Jediní kto by tu mal ísť na psychiatriu si ty. Ja som tu len Firovi napísala že ten jeho vtip s hop op blabla... mi neprišiel vtipny ale trápny. A že ked mu je parkour na smeich tak ench si ho skúsi. A ty si hned do mna začal rýpať s tím že viem o PK velké hovno, a že si rozbijem hubu,a že sa tu vychvalujem atd... Ja som sa tu vôbec nevychvalovala len som Firovi napísala odpoved na ten jeho vtip . A to že som vulgárna tak na tom mám dôvod... keby si ma nevyprovokoval a nepísal na mna blbosti tak by som tak nereagovala. Skôr by som povedala že je to presný opak a ty vieš velké hovno ale neva... Ja tu nikoho nepodcenujem to ty ma vôbec nepoznáš a začneš mi nadávať že nič neviem atd... Vieš čo si? Jendo malé trápne decko ktoré samo píše úplné hovadiny a nevie čítať. Tak už radšej sklapni a neozívaj sa dalej lebo tu je potom zbitočný OT. A okrem toho ja sa viem len vulgárne vyjadrovať? No neviem kto včera na chate potom začal tiež nadávať a obhájil sa vetou že pardon ale inak to nejde .

Mixter- Ja viem o parkoure vela ale pochop ma.. neznesiem aby niaky zasran tu na mna vyletel s takími vetami... Ty by si si to určite tiež nenechal kedže niesi niaka začiatočnícka lama .

Fir- Tak hele! nebud už jak Dávid a píš tiež k téme aneupozornuj len .

assassin- Ale ved o tom som celý čas písala ak by si si to dobre prečítal. No ved je jedno kto sa kolko skákaniu venuje, ale ide o to že za tie roky sa toho dosť veľa naučíš a to nielen po teoretickej stránke ale aj fyzickej. Pud sebazáchovy má každý ..o tom osm takisto písala... Len ked Dasty napíše že si rozbijem hubu ... ehm tka asiže ked padám tka to nenechám tak a dá msi napr. pred seba ruky a krijem si tvár alebo sa snažím zmeniť dopad . A nieje pravda že správny traceur si aspon jeden krát rozbije hubu . Správny traceur je už natolko "vycvičení" že si len tka lahko hubu nerozbije. AKo som písala, v živote som si nič nezlomila... Ked už tak pri parkoure len niake tie škrabance,pády..možno rozbitá laket... ale inak nič vážne . A čo sa týka FR tak v nom sa zas ja nevyznám ... Nikdy ma moc nezaujímal ale inak vážim si tích ktorí ho vedia . Ja yb som to nedokázala. Jednak sa bojím a jednak som zato že mi sú napr.saltá v parkoure na nič... nehovorím že sú úplne na nič ale môj názor na saltá je takí že ked pred niekim v PK zdrhám a robím pri otm saltá tak zbitočne tím mínam čas a pre mna sú saltá skôr na okrásu ako ich zapájať do tréningu. A ešte k tím rokom... do toho zahrnam pravdaže aj mi to pomohlo časom k správnemu tréningu, a skákať nechodievam sama ale so skúseními atd... Ale to už ani nie kedže som niak pol roka netrénovala. A teraz ked chcem o5 začať trénovať tak bez kondičky asi ťažko... teraz cez zimu budem poctivo cvičiť a ked s aotepli tak sa id ena techniky .
287.
22:02 | 7.prosince 2010
Jop přesně, není snad jedno kdo jak dlouho dělá PK nebo FR? někdo to může dělat 5 let a může být lama ptž neumí trénovat nebo není s kým apod. a někdo to může dělat 3 roky a může být lepší než ten co to dělá 6 let, myslím, že záleží na tom kdo ja kvoládá pohyby těla a pudy sebezáchovy, a správný traceur si aspoň ejdnou enbo dvakrát "rozbije" hubu, nebo si něco zlomí, ptž já už mám 2 úraz a to ne z PK to mám jenom jeden, další mám z bojových umění, myslím že by bylo lepší kdybyste tady neřešili kdo tady je jak dlouho nebo kdo o tom ví víc apod. Já můžu vědět jak se dělají salta apod a o historii můžu vědet hovno, to samé to může být naopak. Každý vyniká v něčím jiným. Podle mě byste neměli řešit hovadiny pokud jste "správní" parkouristi či freeruneři. to by mohlo být vše
286.
Mhaja [VIP člen]
18:12 | 7.prosince 2010
Ja nemelem kraviny . A je to ja o tom kolko sa mu venuješ. Lebo tolko dlho trénuješ a to je aj an tebe vidieť . A som tu dlhšie ako ty . Si tu od 2.12.2010 a ja som tu už niaky ten rok. A jak stehne hodím hubu? No zvláštne že tolko čo robím parkour som si nai 1krát v živote nezlomila nič ani nepadla na tu tvoju hubu . A mimochodom keby si bol taký skúsený tak pochopíš že aj kebyže ideš padať tak musíš mať dobrý dopad a okrem toho v pude sebazachovy je logicke že si tu hubu budeš chrániť . Tak očom to je? To ty tu plácaš samé hovadiny... sa pozri na to čo píšeš OMG .
285.
18:06 | 7.prosince 2010
Mhaja: Tak za prvé moje bahnatá ne nejsi tu dýl jako já za druhé parkour můžeš dělat třeba 20 let a stejně hodíš hubu a to třetí mě rozhodně nezajímá, já mluvil o tom jak tu plácáš hovadiny a já vím o čem to je . STarat se do toho budu protože jsi agresivní vulgární hovado co se neumí chovat a je tak zralej na ústav. A to co tu za kraviny meleš dál tak tomu se směju s kamarádama protože to rozhodně stojí za to.. D
284.
Mhaja [VIP člen]
17:57 | 7.prosince 2010
Dasty- Haha ja som na smiech? Môj zlatý za prvé som tu dlhšie ako ty,za druhé parkour robím už skoro 5rok,za tretie čítaj príspevky dozadu . Parkour je môj celý život...je to niečo ako môj životný štýl a budem si za parkourom stáť. Takže nenechám aby niekto si uťahoval z niečoho čo ani nevie o čom je . A aj keby to vedel tak nech si to skúsi a potom sa smeje. A ty sa do toho láskavo nestaraj . Kde som prosím ťa písala aká som dobrá? To som tu nikde nepísala. Parkour predsa nieje v žiadnom prípade o súťažení. A mimo toho osm tu nespomínala nič čím by som s avyťahovala že som lepšia ako ktokoľvek tu . Ja som len napísala že ked mu to je tka an smeich tak nech si to "hopsanie" skúsi . A ked to tak píšeš tak neviem kto tu vie velké hovno ked chodím skákať so skúseními traceurmi s traceur.sk atd... + Som učila najmenej 5 skákať a to od základov. Eh..že ja dokedy by som s apohla tak ty si doma? No nvm nvm... Nechem sa vychvalovat ale som najrýchlejšia s triedy ako v šprinte tak v normal behu... Mám svoj cvik a taktiky ... a silu nielen fyzickú ale aj psychickú takže hocikedy v "akcii" by si ma asi ťažko chytil ked zapojím do behu aj parkour . A tie celé roky tréningu neboli na hovno ... Takže si drž odstup a nepičuj .
Zobrazeno 121-130 z 413 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
6
Profily
6
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.6904 sekund