Přesně tak zákaz parkouru protože si u nás ve škole při skákání jeden kluk zlomil ruku..to bylo asi před rokem a něco..tak ředitelka obcházela třídy a říkala,ať si to skáčem jinde že prej: Takže od téhle chvíle tady na škole platí zákaz takzvaného parkouru,to znamená skkákání přes zábradlí tady na chodbě a všude jinde.Prostě to tady nedělejte! ¨ Takže ve škole útrum né že bych si teda občas neskočil ale když mě někdo uvidí tak bych měl ředitelskou.. Sry zapoměl jsem..Bydlím v Říčanech u Prahy,jestli to tam znáš |
Však u ťeba viem , jakože u nás toho je taky hafo.. i když ne moc, ale je to snad rekord od té doby co jsem viděl hodně sněhu |

assassin- Pozeraj profily, a pýtal si sa len Mixtera pokial viem . Dnes v kuse do rána snežilo, ak to vydrží do piatku tka idem rpi pole skúšať saltá . |
tak to je .. to jsem ještě neslyšel ... Jinak taky budu s teamem předvádět FR, bojová umění atd. na rebel-festu v unoru (taková menší soutěž ). A vy jinak kde teda bydlíte.... snad už potřetí se ptám |

Mixter- zákaz parkouru? to máte akože v školskom poriadku? ak to tam nieje jasne písané tak si môžu vy... |
To my jsme s kámošem měli dělat taky,jenže máme takovou věc,že musíme přijít v převlečení začínající na "B" a já jdu za bezďáka a mám přišerný hadry v tom se nedá skákat navíc u nás ve škole platí zákaz parkouru |
No jo no, já mám převádět Parkour na vánoční besídce, a bude to vidět bohužel celá škola . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 1.0067 sekund |