Jéééj O maj got.... s MHD se tam asik nedostasneš jen tak do Prahy, tam musíš jinačím spojem... |
Assassine ty nemáš zkušenosti s ježděním MHD popřípadě autem?? Protože jinak jsi teď naprosto odvrátil myšlenku parkouru a freerunu..Protože tam se chodí právě proto,abys tam ty zkušenosti nabral a nejezdí tam jen Češi..když chce slovák nbo kdokoliv jiný,je přece vítán sakra to jsou bliky omg |
hej Mixter nekecej? já vím ty vole ale nejsme zas tak dobrej abych mohl jezdit na takové "festy" myslel jsem jakože něoc mimo... že bsme se navzáje učili, zkušenosti apod. a třeba ybsme do toho zapojili Mhaja či jiné slováky, chápeš? nechci jezdit někde do Brna nebo Prahy, nemám na to ještě takové zkušenosti, vím že se tam jezdí pro to aby ses tam anučil všelijaké jumpy apod. ale tohle jsem moc nemyslel |

Tak ked je niaky väčší jam u nás na Slovensku tak nás príde niekedy aj 50a viac . |
Assassine to už tady asi posledních 6.let dávno je Je to vždycky Jam Praha a pak o pár dní později Jam Brno a tak se sjížděj 3Runneři a traceuři z celý ČR ty máš originální nápady |
... tak když tak uděláme někde velký sraz z velé republiky někde kde by se to dalo apod. a uvidělo by se kolik lidí by přijelo |

Mixter- čo nevidia to ti neublíži my sme v škole skákavali cez lavice a tak... ale tak už len chalani s 9 a 1 s 8 robia an dvore freerun a nikto nič...u náš ej to v poho |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4651 sekund |