ja koukam kdo to nebo co to je a vidim tam chlapa jak miri rukama nahoru |
ja si du sednout nekam do stinu a ted vidim dlouhou nohu a rikam si co to je ?!? tak za tim bezim |
"Ou! Luxusní! =) A jedéém!" A vytvořím velký vítr nám do zad, aby jsme byli ještě rychlejší. Už se blížíme ke lvům. (Přidejte se, PLS!) |
Jasně (ze zad se mi natáhne takové sedátku přesně na míru jeho zadku ) Sedej! (čekám až si sedne a připravím nohu natáhlou až do Afriky..) =) |
"Jo, ahoj. Já sem Vojife, "vládce počasí" (malé zasmání). Nejdeme se kouknout do místa, odkud se to ozývá?" Nečekám a odpověď a jdu. |
(Rozvinu se) Jé já jsem Daisuke a ty? (natáhnu se pro nějaký klacek..) Lvy pitomí. |
Nemůžeš to dát do jednoho?? Já se mezitím snažím toho divného natahovacího pocestného vzbudit a slyším vzdálený lví řev. |
lev na padrt , ja pokracuju dal a ted zjistim ze jsem asi zabil vudce party tech lvu , nabiju delo dam trochu silnejsi a palim (zabiju 85% te party) a ted najednou to prezije 20 lvu a ja musim cekat 1 min nez se mi nabije zase delo takze musim bojovat na zivot |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4081 sekund |