ja nemam super silu ani super zrak jenom mam krapet lepsi a vetsi silu |
tak kdyz muzu 2 veci tam mam aji hvezdici (odrazi se a neomezene) ja se skutalim ze sopky a ted najednou jsem zase velkej a padnu do naruce parte vlkum a zjistim ze kdybych vystrelil z dela tak se zabiju tak vytahnu hvezdici a hodim je po vlkach ktera je vsechny zabije a prileti mi primo do ruky ,, ale ne musim trenovat usekla mi ruku , kde mam svuj elixir |
Daisuke > To není speciální superschopnost. To mají i normální lidi. On má taky vybavení a je silná a má dobrý zrak.
Počkat, co teda platí?
Ne, jen jednu, to je lepší... (viz nahoře) Já tu krajinu pokropim úrodnym deštěm. |
Tak to bychom měli... =) (Moje druhá schopnost je oživovat životy jak živých bytostí tak rostlin atd..) Kouknu na spálenou krajinu (zavřu oči a nad spálenou krajinou lítají lesklý třpytky který oživí krajinu) |
ja vyletim ze sopky a spadnu na kraj a uplne obri kus sutru se ulomil a uzavrel sopku |
Vojife > Šestý smysl? Jen přeci jedna schopnost A tak aby to bylo spravedliví každý může mít 2 schopnosti.. =) (Zkrátím se dotknu se Predátora a Vojifeho a tím pozměním jejich molekuly a zmenšíme se na malou kuličku pod kámen..) |
ja hodim ten gigantickej sutr na sopku ,ale sutr je jenom o kousicek mensi takze to nestaci a ja padam do zive sopky a rvu pomoc |
Já jsem trošku uražený a trucuju v trávě a nechávám na sebe mrholit. Najednou ale svým šestým smyslem cítím, že sopka brzo eruptuje. "POZOR!!" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4211 sekund |