"Spokojeně zabiju dělem".
Uchechtnu se Predátorově nevraživosti a vyčítám mu, ať se hned nenaštve a cestou baštím svou svačinu - koláče s tvarohem a bukovou marmeládou. |
spadl jsem na zem a paradne jsem si namlatil a pak jsem si rekl TY IDIOT , prvne musis premyslet nad tim ,ze musis prvne zmenit silu |
(Vyzvednu vás do výšky nad kontinenty) Už je skoro spálená čtvrtka Zélandu. |
ok jdu s vama a pri tom me kousne lev do ruky a ja ho odhodim a spokojene zabiju delem |
"prichystam delo pro pripad ze jsou ve vrazdici nalade a pozdravim" Toto je Týmový styl =). "Vojife > Že tak trochu vypadá. . "Predátor > Samozřejmě... (Jdou do mě dva lvi po jednom hodím klacek do spánku..) Ještě se probere! (druhýho obvinu jako had a uškrtím ho...) |
"Nevím jak tady... Daisáké... ale já ano." Usměju se a trochu sebou trhnu při ráně lva o strom. Máme namířeno zachránit Nový Zéland od soptící sopky. |
ja se ptam - jdete v miru ?? a pri tom slahnu jednoho lva o strom |
"Daisuke > Cože?? Kyborg? Jaký Kyborg? Vidím jen pověstného Predátora. D"
"Predátor > Eh... zdar? "
Seskočím ze sedátka a pomáhám mu se lvi. Střílím do nich blesky a oslepuji je září. |
prichystam delo pro pripad ze jsou ve vrazdici nalade a pozdravim |
(zabrzdím a nohy se mi zaboří do země.. ztenčím je a pak je vyndám..) Dík Vojife D (podívám se na na cizince a vjede mi mráz do zad) Kyborg? D |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4422 sekund |