tak si pochoduju pochoduju a ted najednou mi nekdo skoci na zada (lev) ja ho chitnu a hodim pred sebe a jeste ve vzduchu ho zabiju delem |
ja mam delo tak si jenom pochoduju po africe a ted vidim pomerancovnik , nabiju delo a nastavim silu na malou , dam do stromu 1 ranu a strom na prdrt , pak prijdu k pomerancum a seberu si je a dam do male tasky kterou jsem si vzal |
(Najednou vybuchne sopka.. ale nevím kde (tedy někde na Novém Zélandu ale nevím kde..) tak se natáhnu do výšky kde vidím kontinenty.. (Asii, Afriku...) a pak uvidím kde je) ,,Je blízko!" (natáhnu se že dosáhnu áááááž na Austrálii) ,,Uff... bóže... takhle natahovat... to není žádná sranda.. déšť? Ten mě krásně uspává.. navíc jsem unavený takže.." (dám do sebe poslední zbylí 2 banány.. pak se stáhnu do kuličky a skutálím se do nory a spím) |
(Jo, skloňováno správně) Já zatím jsem v Austrálii a užívám si kontrolovaného deště, když tu mě vyruší nějaký pocestný. |
vladik > Vyber si z toho co jsi napsal... Dobře takže pro tutoriál dáme Týmový styl. Začínáme hru.. Vladik.. jestli teď napíšeš OT tak jsi vyloučen.. takže mi radši tu schopnost napiš do pošty.. Hra! ... (Lehnu si na zem čuchnu k zemi a přiložím k ní ucho... pak si stoupnu a prstem setřu hlínu ze země..) Vypadá to jako povrch Nového Zélandu. (obtočím se kolem stromu a sundám si svazek banánů) Musím najít lidi co mají také schopnosti! (začnu hledat Vojifeho (nevím jak se to skloňuje ) a po cestě jím banány) |
no rovnou takto - kdyz jsem neviditelnej tak prez me vidis trochu rozmazane |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8024 sekund |