To ne.. přeteče to a pak to bude ještě rychlejší... (začnu do toho plivat DD) |
"Aha, Daisuke, mám lepší nápad!"
Vycházím na úpatí sopky a spouštím do kráteru silný liják s nadějí, že se mi to podaří trochu zmírnit. |
"Daisuke" (zastavím...) Ty.. Predátore.. máš velkou sílu? Nemáme dost času na to aby jsme udělali přesný kámen a ucpaly s ním sopku. =) |
"Tak, jsme tady. Daisaké... jmenuješ se tak, žejo... zastav. " |
pak se podivam na moji tazku s pomerancama a vidim omacku a spomenu si na domaci recept s pomerancama ktery je tak lehky ze se da udelat i v leze (o 1 min pozdeji) mam hotovej svuj pomerancovi lektvar a s chuti vypiju a regeneruji se mi vsechny rany a pro jistotu tech lekvarku udelam vic |
A pomáhám Predátora zvednout. "Hele, Daisaké... řikám to správně, žejo... za jak dlouho tam dojdeš?" Aha, pozdě. ![]() |
(natáhnu se s vámi na Nový Zéland..) rychle.. musíme to nějak zastavit.. (ošetřím Predátorovi ruku) Mám kurz první pomoci.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4514 sekund |