Fir > Jojo, ale přezdívku jsem nepsal, protože to neni jenom pro SG. |
=) Já taky ne Ale hledal jsem to. Párkrát se mi to ale stalo. Jinak, dal jsem dohromady celou svou teorii do jednoho kusu, můžete se koknout: http://melonade.webnode.cz/news/moje-teorie-snu/ |
Vojife: Jo, jednou jsem spal, a najednou se mi zdálo, že jdu do cely a v jendý sedí dítě a to začne řvát, a byl to bráška (Ale to bylo asi před 2 roky). A jednou jsem musel spát u bráchy na zemi, protože táta nebyl doma (a mamka taky ne)a to bylo: Jsem v poušti, tam stojí policajt, vedle něj o pár metrů dál kaktus, a pak o pár metrů dál někdo leží. A já běžim, a najednou se to na mě vrhne a začne mě být. A probudim se, brácha na mě spadl z postele. |

Jo námesačnosť kedy si sa mi to zdávalo ale už sa mi to nestáva.Napr. v druhom ročníku som vstala s postele a sadla si a vykrikovala a hlásila sa 2+2! 4! A tak som mala depku s triednej .... abo som sa hadala s niekim vo sne a spala som vtedy z mamou a dala som jej facku abo osm ju kopla xDDDD ... A kedysi vraj moja segra ked bola mala tka bolo otvorene okno bola namesacna a keby ju druha segra nechytila tak by vyksocila z okna ona utekala a bolo otvorene okno .... |
Fir > Jo, letí. Jo, já nejsem náměsíčný, ale při úplňku se mi špatně usíná. A jednou jsem zatahoval závěsy (před tím) a pak se mi zdál sen, jak pořád dokola zatahuju závěsy. To byl snad nejrealističtější a nejpodobnější sen realitě, co se mi kdy zdál. Ale stejně tam oproti realitě byly rozdíly a je zvláštní, že i když jsou velké, ve snu nám to nepřipadá divné. |
Mně hrozně fascinuje, jak vnější prostředí působí na sny. Např.: - Realita: Spadnete z postele; Sen: Něco vás praští / Spadnete. - Realita: Je vedro, potíte se; Sen: Jste ve vodě / vlhku. - Realita: Je dusno; Sen: Dusíte se. A taky když jsem jednou usnul při poslouchání hudby, sen se pořád měnil z úzkosti na klídek. Bylo to nejspíš typem písniček. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5368 sekund |