mě se dost často zdá že: odjedu na 10 dní do ŠVP někam docela daleko od města. a když se najednou vrátim město bude úplně zničený a všichni zmyzely. |
když sem byl malej zdalo se mi: že me lizal had v lese a ja sem se tlemil...Probuzeni |
Tak mě se teď zdá nejvíc o Lucce B.. xD Pocit padání taky znám. No a nedávno se mi zdálo, že na sboru zpíváme tuhle písničku : http://www.youtube.com/watch?v=ECpsN5wmFqY xD |
mam jen bud hnusny sny nebo dobri ale pamatuju si jen ty v v prostredku |
Jj ten pocit padání je pěkně hnusnej tky to znám,ale většinou tkovej ten pocit padání mám těsně před usnutím,ale ještě častěji před usnutím se mi někdy stane že si myslím že chodim a pohnu nohou což mě celýho probudí |
Fire> Jo, tohle si živě pamatuji xD se nedá zapomenout |
Já když byla malá, tak se mi zdálo, že jsme byly venku se ségrou a jejími kámoškami a házely jsme si s kulatým hovnem xDDD místo míče a potom mě to trefilo a rozpláclo se to na mě.. mi bylo asi 6 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2840 sekund |