Mě se zdál divnej sen!
Celý SG, bylo Japonský A martin měl na avataru takovýho Animaká s mečem.
A všichni byli Japonci. ^_^" WTF?!
Btw.. Vosy jsou svině. ![]() |
Daisuke > To mi připomíná můj sen o hodné vosičce, kterou jsem choval na zahradě. Ale jednou mi ulétla a já z toho byl hrozně smutný. Přitom se vos ve skutečnosti trochu bojím. |
Mě se jednou zdál sen že jsem si našel hada a byl hodnej. Ale jednou se jako by pomátl a za útočil na mě a někdo s hrubým hlasem mi v hlavě řekl ať ho chytnu za ocas, já to udělal a zahodil jsem ho. Potom jsem si na internetu našel že sny tě poučují. Zvláštní co? |
já mám kamaráda kteří se tomu věnuje ale jeho teorie jsou poněkud zvláštní ale verim mu protože on když se soustředí dokaže změnit běh snů jednoduše změní ten princip že se sní o tom co bylo na to co bude mně to udělal a od té doby se mi sní něco co zažiji v blízké budoucnosti ale jen take veci co se mi hodí například když se mam z někým být tak se mi sní o tom jaké uder my dá takže se mě ani nedotkne a podobně |
To mi připomíná: Mně se jednou zdál hrozný sen! Ne takový, že bych se hrůzouu probudil jako často. Ale jiný. Byli jsme doma (dost jiný dům, ale ve snu byl náš ) a já otevřel zásuvku. Vyvalilo se z ní hrozně moc hmyzu. Později jsem otevřel skříň, i z ní. Za chvíli byl hmyz všude v domě a my jsme byli bezdomovci. Konečně jsem myslel, že na lavičce máme klid. Ale najednou... Se přivalila obrovská vlna hmyzu! Hrůza! |
xDD Nemám rád pavouky... A mě se zdálo, že mě zmasakrovali pavouci. Pak jsem se probral a tak jsem vyletěl no .... Fuj... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.9803 sekund |