Ja ja snívam aj cez den no terza nie uz mi ide pc xD ae ne nebudem to tu vypisovat vsak keby nieco tak na skype |
Mhaja> tak něco napiš ať se to tu trochu rozjede ![]() Lubos> detaily ! xDDD |

Tak na moje sny by to tu nevystacilo xD dokim by som ich spisala.Ale ja mam dobre sny xD.Davno som nemala nocnu moru to je tym ze mam zatial ciste svedomie . |
Fire> mám ten dojem ale nenašel sem nic takovýho Lukas> teď neim o čem mluvíš (wasntme) a hej o pavoucích xD to bych nechtěl |
Nebylo tu takové téma už někdy? Jinak, zatím moc nesním.. Nebo sním, ale moc si to neuvědomuji.. Hlavně se mi zdá o pavoucích, fakt nechutný! |
toto téma je o snech,tímž myslím co se vám (nejčastěji přes noc) zdálo ....pokud se nestydíte tak to sem napište ať se pobavíme toto téma má bejt hlavně o vtipných snech nebo prostě nějak zajímavých a né jen o tom jak ste celej den seděli v báru a neim co tak pište pište jinak mě teď zrovna zádnej můj sen nenapadá tak sorry až někdy příště čau xD... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3970 sekund |