No já znám to padání, je to fakt divný, jednou padám ze skály, a jednou zase že zakopnu, ale před tím , se probudím, je to divný no a co se mi zdálo, no, je to když sem byl malej a pamatuju si, že jsem byl v zoo, za sklem a lezl jsem po větvi, a štouchnul jsem opici do hlavy, tak jsme se na sebe podívali a já řekl "promíň" a pak jsme se probudil |
Nebo se mi taky zdálo že padám ze skály a když jsem byl 2 metry nad zemí tak jsem se probudil jenže ... jsem na postel dopadl z výšky podle té rány ... |
Já nwm co se mi zdá,ale když se mi něco zdá,většinou se mi zdaj hodně sny v nemocnici když mi daj prášek na uklidnění,jinak vždycky když mám nějakej sen tk se probudím celej spocenej ať to byl good sen Mno můj asi nejhorší sen? to bylo když byl fakt dobrej hodně dobrej sen,prostě cool byl sem nějaká postava v animáči svět byl krásnej,ale najednou jsem si uvědomil že je to sen a chtěl jsem se probudit.. jenže to nešlo nakonec jsem se vzbudil a se mnou se vzbudil celej byt. |
Mě se jednou zdálo že jdu spat a potom jsme vyděl ve snu další sen xD jde to těžko pochopit |
Ked sem byl este malí tak sa mi snívalo ze sem byl na místách o kerích sem ani nevedel , ale postupem casu sem na ty mista nakonec dosel. Divné ale je jakto ze sem ty mista poznal tak dokonale z tych snú ked sem tam dosel ale predtim sem tam nikedy nebil. |
Heh . To mě se stalo asi před 2-3 týdny, že jsem ze spaní vytrhl zásuvku a probudil jsem se až ve chvíli, když jsem dostal ránu elektrikou (naštěstí jen z toho jednoho plíšku, kdybych se dotkl obou, tak už tady nejsem ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4155 sekund |