Zapomenuté heslo

Sny

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
98.
15:51 | 19.března 2011
...koniec...
97.
15:51 | 19.března 2011
Mne sa snívalo že môj sused zapálil ihrisko a potom to tam vyzeralo ako grcka!A potom sa to ihrisko clé ešte raz zapálilo a ja som sa schvolala do takej diery pri smetiakoch!!..hahaha
96.
10:33 | 19.března 2011
Nimiron-Nezáviď
95.
21:24 | 15.února 2011
mě se zdálo že jsem dostal epik zbran(na sfgame) :|
94.
20:58 | 15.února 2011
mě se dneska zdál hroznej sen... začínalo to tak že spider-man lítá po městě,bojuje s DocOcem a najednou tam přijde Bender s doutníkem v puse a začne tam něco mlít.. pak ještě něco ale já často sny zapomínám,onehdá se mí zdálo že sem na 4s best hráč,vše +24 a sem na dobývky a to nelžu
93.
21:07 | 14.února 2011
Mě se teď někdy zdálo že mě chtějí zabít černoši a ten sen byl na 2 části jedna se mi zdala ráno a pokračování bylo večer v té první půlce to vypadalo bledě ale v té druhé se mi podařilo jednoho zranit a utéct jim ten sen sem dodnes nějak moc nepochopil
Ale stává se vám někdy že usináte pěkně v klidu a najednou se uplně rychle proberete a uplně vám tluče srdce?
92.
17:24 | 13.února 2011
akčni sen grevious
91.
20:19 | 11.února 2011
Mě se zdál asi nejnejnej a ještě nejhnusnější sen na světě!
Byl sem Ted Vorman(seržant komanda na hvězdný lodi)
Pluli jsme na nějakou neznámou oblastí a něco slizkýho a malýho(asi jako venom ze spidermana) a napadlo to Cyrona(čti Sajrona) mého přítele.Vlezlo to do něj a pak bylo vše v normálu a odvezli ho do nemocnice.Pak jsem s komandem uslišel alarm z nemocnice a srašný křik!Znělo to divně a pak ticho......vypadla energie tnělo jedno divný žbl žbl žbl a čím dál hlasitěji.
Nabili jsme si zbraně(Zarthany Rychlopaný Laserovky) Set Měl rotmastera(Laserový rotačák jediné co jelo byl Joe Oživlý počítač na rukou(podobný jak ve Falloutu) který mi pomáhal.
A náraz Joe zvolal Slizká forma života před námi pane!
Velikost!4 metry pane!A kruci!A v tu rána zaznělo žuaálblbl
A vyskočila na nás slizká potvora s chapadly a divnou hubou(zuby zahnuté dovnitř) a nšla zavřít(otvor,zuby dokola)
Co jsme střelili to vsákla.A pak bylo slyšet ještě Hrml hááá Tak hnusně!A vyběhli na nás zombíci z personálu!
Nakonec jsme to nějak vystříleli ale ta příšera začala růst
Až praskala loď nandali jsme si helmy a jetpacky a začali střílet pak to naráz odplavalo ve vesmíru pryč a zněl takhle Vřííííííísk a znova Vřííííííísk začali jsme se smát(jo a to jsme evěděli proč to!)
Pak nás zastínilo něc gigantickééééého!
Řek jsem co je to Joe?
Soubor nenalezen.....
Začalo to otvírat hubu velkou 20 m a pak.............
Jsem se probudil
No bylo to strašný
90.
22:30 | 10.února 2011
a mě se jednou zdála pěkně divná noční můra:jsem byl někde v paneláků s nějakýma kamarádama v sedmym patře. a zničehonic slyšíme nějaký křičení a bouraní. vyběhli jsme ven se spousty jinýma lidma a najednou vidíme různé dlouhokrké zrůdy vypadající jako žena ale měli dlouhý krk byli šedé a měli přeš obličej dlouhé vlasy. dvě náš omráčili nějakou tyčí nebo co, a probudili jsme se někde v nějakém vězení.z něj jsme vylezli ven a venku jsme viděli jak záhadně ze všech baráků zmizeli dveře. šli jsme se poohlédnout a zničeho nic nás opět někdo praštil.tentokrát jsme byli zabarikádováni v nějaké chodbě a tam za těma barikádama stála taková šedá čarodějnice která měla v ruce hlavu!všimli jsme si že tam dva, tři lidi neměli hlavu ! ta čarodějnce jim ji utrhla a nejspíš byla řada na nás! poté jsem se probudil.
89.
21:39 | 10.února 2011
a co vaše třída ???

mě se jednou zdal sen dost divnej sem byl v našem městě
s brachou a bratr spadl do kaluže a zmenil se na naky monstro
ja na nej skočíl kous do ruky.... Konec fuj !!! hruza
Zobrazeno 21-30 z 118 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
1
Profily
1
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3850 sekund