Mne sa snívalo že môj sused zapálil ihrisko a potom to tam vyzeralo ako grcka!A potom sa to ihrisko clé ešte raz zapálilo a ja som sa schvolala do takej diery pri smetiakoch!!..hahaha |
mě se dneska zdál hroznej sen... začínalo to tak že spider-man lítá po městě,bojuje s DocOcem a najednou tam přijde Bender s doutníkem v puse a začne tam něco mlít.. pak ještě něco ale já často sny zapomínám,onehdá se mí zdálo že sem na 4s best hráč,vše +24 a sem na dobývky a to nelžu |
Mě se teď někdy zdálo že mě chtějí zabít černoši a ten sen byl na 2 části jedna se mi zdala ráno a pokračování bylo večer v té první půlce to vypadalo bledě ale v té druhé se mi podařilo jednoho zranit a utéct jim ten sen sem dodnes nějak moc nepochopil Ale stává se vám někdy že usináte pěkně v klidu a najednou se uplně rychle proberete a uplně vám tluče srdce? |
Mě se zdál asi nejnejnej a ještě nejhnusnější sen na světě! Byl sem Ted Vorman(seržant komanda na hvězdný lodi) Pluli jsme na nějakou neznámou oblastí a něco slizkýho a malýho(asi jako venom ze spidermana) a napadlo to Cyrona(čti Sajrona) mého přítele.Vlezlo to do něj a pak bylo vše v normálu a odvezli ho do nemocnice.Pak jsem s komandem uslišel alarm z nemocnice a srašný křik!Znělo to divně a pak ticho......vypadla energie tnělo jedno divný žbl žbl žbl a čím dál hlasitěji. Nabili jsme si zbraně(Zarthany Rychlopaný Laserovky) Set Měl rotmastera(Laserový rotačák jediné co jelo byl Joe Oživlý počítač na rukou(podobný jak ve Falloutu) který mi pomáhal. A náraz Joe zvolal Slizká forma života před námi pane! Velikost!4 metry pane!A kruci!A v tu rána zaznělo žuaálblbl A vyskočila na nás slizká potvora s chapadly a divnou hubou(zuby zahnuté dovnitř) a nšla zavřít(otvor,zuby dokola) Co jsme střelili to vsákla.A pak bylo slyšet ještě Hrml hááá Tak hnusně!A vyběhli na nás zombíci z personálu! Nakonec jsme to nějak vystříleli ale ta příšera začala růst Až praskala loď nandali jsme si helmy a jetpacky a začali střílet pak to naráz odplavalo ve vesmíru pryč a zněl takhle Vřííííííísk a znova Vřííííííísk začali jsme se smát(jo a to jsme evěděli proč to!) Pak nás zastínilo něc gigantickééééého! Řek jsem co je to Joe? Soubor nenalezen..... Začalo to otvírat hubu velkou 20 m a pak............. Jsem se probudil No bylo to strašný |
a mě se jednou zdála pěkně divná noční můra:jsem byl někde v paneláků s nějakýma kamarádama v sedmym patře. a zničehonic slyšíme nějaký křičení a bouraní. vyběhli jsme ven se spousty jinýma lidma a najednou vidíme různé dlouhokrké zrůdy vypadající jako žena ale měli dlouhý krk byli šedé a měli přeš obličej dlouhé vlasy. dvě náš omráčili nějakou tyčí nebo co, a probudili jsme se někde v nějakém vězení.z něj jsme vylezli ven a venku jsme viděli jak záhadně ze všech baráků zmizeli dveře. šli jsme se poohlédnout a zničeho nic nás opět někdo praštil.tentokrát jsme byli zabarikádováni v nějaké chodbě a tam za těma barikádama stála taková šedá čarodějnice která měla v ruce hlavu!všimli jsme si že tam dva, tři lidi neměli hlavu ! ta čarodějnce jim ji utrhla a nejspíš byla řada na nás! poté jsem se probudil. |
a co vaše třída ??? mě se jednou zdal sen dost divnej sem byl v našem městě s brachou a bratr spadl do kaluže a zmenil se na naky monstro ja na nej skočíl kous do ruky.... Konec fuj !!! hruza |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3850 sekund |