Pravda? To není když odpovíš správně. Pravda je... Pravda je jisté abstraktní vyjádření jistého všeobecného vnímání, podle kterého se lidé vedou. Pravda ale nemá stálou definici. Mění se podle toho, co my sami považujeme za pravdu a i kdyby tohle nebyla podle někoho pravda, já tomu věřím a vedu se podle toho. |
125> Filosofie je taky věda Pravda je když odpovíš zcela správně... |
Má pravdu? A co je pravda? To je taky docela zajímavá otázka, ne? |
Že když vlezeš na okraj, tak se ten původní opakuje, možná je to i on sám.
Udělal jsem obrázek pro přiblížení myšlenky:
Ale opravdu to je spíš vědecké než filosofické. |
Opačná strana vesmíru? Dobře, ale to už jsem říkal: "Že vesmír je kulatý? to Země nebo jiná planeta taky a dá se z ní vyletět." nebo jek to myslíš že je na druhém konci vesmíru? |
No, taky nad tím přemýšlím. Ale třeba tam prostě platí jiné zákony. Nemusí to být všude stejné. Že nekonečnost neexistuje? No, třeba v geometrii ano. Proč ne v 4rozměrném, možná že i 5rozměrném vesmíru? Ale nad tím přemýšlím. Moje teorie je, že kdyby pomyslný pohyblivý bod "došel" k okraji vesmíru, ocitnul by se na přesném opačném okraji, že se to pořád opakuje, takže si toho ani nikdo nevšimne a vypadá to nekonečně. Ale, kdo ví. |
Můžu se taky přidat? Ták moje otázka: Jak velký je vesmír ? prý je nekonečný, ale nic se přece pořád nerozpíná, a i kdyby, když se něco rozpíná tak je to pořád nějak velké, čim dál víc, ale pořád nějak.Tak tedy, co je za Vesmírem? Tma? černočerná tma nebo naprosté bílo a nic? Tak tedy co je za tím "nicem" a co je ještě za tím?Že vesmír je kulatý? to Země nebo jiná planeta taky a dá se z ní vyletět. Otázka tedy zní: Co je mimo vesmír. Žeby vesmír č.2 pak 3,4,5 atd. ? Žeby to co tu bylo před velkým třeskem? A ještě předtím? A co to tedy podle vás je ? Jak už jsem říkal: "nic přeci není nekonečné a když se to něco pořád rozpíná, stále je to nějak velké. já vim, je to spíše astrologie a opakoval sem se, ale zajímá by mě co na to řeknete |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3872 sekund |