Ano. Taky se říká (a já tomu věřím), že funguje to, čemu věříme, že funguje. (Například, že nějaké léky jsou k ničemu, ale když to nevíme, tak fungují). A dá se to i logicky vysvětlit. Že prostě my dáme mozku jakýsi signál, že ty léky fungují a ten zas vyšle signál tělu, aby se uzdravilo, protože jsme si vzali "funkční" léky. |

Vojife-to je zaujímavé .pred pár rokmi som si vsugerovala ze s kakava zaspavam musela som si dat kazdy den na vecer kakavo xD este teraz ak mi chce dat segra cez den kakavo tak ja ze ne!zaspim! ale fakt mna to uspava . |
Fir > To víš, já! Já jsem jedno velké překvapení viz "sugerace": > Ano, vsugerování je mocné . Dokonce jsem slyšel, že dělali pokus, že někomu zavázali oči, přejeli mu přes ruku tupým želízkem a pouštěli mu na ruku vlažnou vodu, aby se cítil jakože krvácí a zemřel (z lékařského hlediska) na vykrvácení, i když vůbec nekrvácel! |

No fir napodobne .Ja cez zemi spim a na jar vstavam ako maco . |
Filosofie - čeho se tady člověk nedočká? Lukas: Hmm.. co to je za trapný kecy? (Filosoficky zabíjet vietnamce?) Šmarjá.. No takže.. Má Filosofie, je ještě uprostřed zimního spánku.. možná se někdy probere, ale tak vážně nevim kdy. Nikdy jsem nevěděl, že tě tohle zajímá.. Vojife. |

lukas-eh tak typujem o com .Eh playma..,slavna hviezda alebo niaka kamoska...? ale ne to je uz off ked tak tak na skype xD.Ja idem teraz tazko snivat o vesmire a uceni sa ze lukas? papa |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3349 sekund |