Lukáš > Tím jsem myslel, že když je člověk naštvaný, ani neví na co, a prostě mu to úplně otupí mozek |
Nevim. Třeba: Teprv před chvílí mi skončila hrozná depka. Byl jsem naštvaný na všechno, hlavně na život. Ale byl jsem na něj opravdu naštvaný? Ne! Byl jsem naštvaný jen na sebe! Na svoje problémy! |

jj to teda hej tak aka bude dalsia tema o ktorej budeme kecať? |
Pěkné, ale myslím, že už se trochu odpojujeme od tématu Filosofie |
Já jsem viděl něco podobnýho s Copperfieldem: vzal jedný ženě prsten. potom vzal panenku dál schoval ty panence do obleceni ten prsten, a tu panenku obmotal celou provázkem. Řekl tý ženě ať se pohne, ale ona se nemohla hýbat. Copperfield odmotal ten provázek, a pak se hejbat mohla. Nakonec se ukázalo že celou tu dobu měla ten prste ta žena na sobě. xD Copperfield to vysvětlil tak že tomu tak věřila, že si to vsugerovala že se nemůže hnout. |
To je dobrý Teda děcká, taková hezká diskuze tu je Že bych se taky přidala? btw. Dobrej nápad Vojife ) |
na to byl test vojife jedné zkupině dali žluté prášký s tím,že když je polknou,tak je elektrický proud nebude skoro vůbec bolet aq druhé zkupině dali hnědé tabletky s tím,že budou 2x víc cítin ránu elektrickým proudem ale typrášky byly jen nabarvenéé a z mouky,ale i tak se žlutým práške skoro nereagovali a s hnědý vykřikovaly bolestí. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4145 sekund |