Můj bože! Mě dostává, jak se tady každej zabývá vším jen né hlavní otázkou tématu, a proč? Protože se bojíte, že tím něco zkazíte když řekne svůj názor? Já třeba filosofii pořádně nechápu, ale pokusím se laicky odpovědět na otázku Svobodné vůle, možná to nějak zkomolím, ale pokusím se to nějak dát dohromady, tímto prosím Vojifa, aby nějak začal a já se mu pokusím třeba vyvrátit tu myšlenku, nebo naopak ho podpořit v jeho názoru.. Bereš Vojife? =) |
Proboha, asi jsi měl pravdu, Jakube. To na to není dobrá stránka... Tak to asi smaž... |
Jakub07 > Zatím se mi zdá, že se to moc nechytne... =(... A proč ne? (s tím webem) |
Co je to filosofie? Filosofii má každý v sobě. Možná o tom ani neví, ale je tam; je jen třeba ji probudit. Já například nechápu co se učí na filosofických školách. Filosofie není žádné řemeslo, ani nic takového. Filosofii si každý musí vytvořit sám. Samozřejmě že může na někoho navazovat, ve filosofii je průchod volný. Tak, popovídejme si o pár filosofických otázkám, doufám, že se přidáte. Například otázka "svobodné vůle" - Proč by někdo nebo něco stvořil/o svobodnou vůli? Takový tvor by ho/to mohlo snadno ohrozit, nebo spíš Planetu Zemi. Co si o tom myslíte? (Na filosofické otázky se nejlépe odpoví (pokud vůbec ), tak, že na sebe budeme navazovat, vyvracet si navzájem myšlenky apod.) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3162 sekund |