podle mě kdyby ses přesunul v čase zpět, tak by sis to nepamatoval, ale... xD to je strašný!!! |

To je to isté ako keby ste neboli na wc 2mesice alebo by ste nejedli a nepili cele roky.No nato sa dá odpovedat to wcko je odpoved lahká počúrali by ste sa abo pokakali xD no a to s jedlom a pitím by ste zomreli . |
Ano. Taky mám ještě něco: Přesouvání v čase - Kdybysme se přesunuli v čase, tak by jsme: A) Nevěděli, že se vůbec něco stalo a bylo by to nanic. B) Nevěděli, že už se to stalo a pak bysme se v tom samém boě přesunuli zase a čas by vůbec nemohl pokračovat dál. |

ja sa zajtra spýtam spolužiačky na ten vesmír ona je bifloška a moc jej to ide čo sa týka vesmíru vie asi všetko ona totiž chce byť astrofyzičkou . |
Vojife teď ti něco řeknu: uplně si mě zblbnul! tim jak může vzniknout Něco + nic z Ničeho? To mi taky láme hlavu. |

Aj mne to láme hlavu.A nechápem hovorí sa že boh stvoril zem a všetko živé a neživé na tejto zemi.. Podla mna je to úplná hlúposť.Ale čo už . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5014 sekund |