masha-no dobre ale ako je to s tým životom?S čoho začali rásť rastliny?Od kial sa vzalo semiačko?čo bolo skôr sliepka alebo vajce?Sliepka sa musí vyliahnuť s vajca a vajco musí vypadnúť zo sliepky...tod otázky Vojif-ale to bolo fakt vážne no aspon pre mna...ale ne okik |
A jak se tu vzal člověk?? jak se vzal život na Zemi?? ( nechci vědět jak vznikla země to by zase bylo nic z ničeho), a zase: bylo dřív vejce nebo slepice?? to sou takový otázky... |
Masaha > O osudu tu řeč není. Jak to VŮBEC mohlo vzniknout? |
Nu právě. A i kdyby něco bylo, tak jak zas TO vzniklo, když nebylo nic? A pořád dokola... |
ale k tomu vesmíru: jak mohla vzniknout Země, když neexistoval vesmír, když tu bylo "NIC"?? |
k tomu přesouvání v čase: Já jsem jednou četl nějakou knížku, kde se stalo tohle: Dva lidští vědci vynalezli stroj času a chtěli vědět, co se stane, když pošlou zpět v čase míč. Poslali ho tam... a poškrábali se chapadlem na rypáku a divili se, že se vůbec nic nestalo. To se mi líbí, je to krásná filosofická myšlenka. |
Zpíš to bylo takto podle výzkumů se vytvořilo 100 planet o průměru Marsu a nějakou dobu tam byla a pak se stala gravitační odchylka a planety se začaly srážet vrátil bych se ke vzniku.Planety vznikaly ze zrníček písku a potom se také zvětšovaly tím,že do nich narážely asteroidy(od toho jsou krátery)ale vraťme se k odchylce. Planety se začaly srážet a začalo hotové peklo. hodně se jich srazilo a některé byly vymrštěny ze soustavy gravitací Jupitera.Pak se začaly vytvářet planety srážením dovu planet se zvětšovaly a potom nastal vývyn planet, z niž se nejvíce vyvinula země. |
Mhaja > Tohle má být Filosofické fórum brané vážně, ne aby se z toho dělala legrace! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8297 sekund |