Zapomenuté heslo

Kniha přání a stížností

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
266.
19:31 | 1.února 2009
Zase máš jistotu, že se nikdy nudit nebudeš
265.
Martin [Admin]
19:29 | 1.února 2009
Vy mi předkládáte tolik návrhů, že bych se musel rozčtvrtit
Jsou to dobrá nápady, ale nestíham...
264.
Vlasec [VIP člen]
17:54 | 1.února 2009
Drobný návrh: Co tak přidat nějaké speciální značky, kterými se dá v příspěvku provést tyto věci:
- zobrazit přezdívku hráče tučně a ve správné barvě, například něčím jako =Ravennka= by se zobrazilo Ravennka a vytvořil se odkaz. (problém: muselo by se to pokaždé vyhodnocovat znova, pokud mají být funkce zobrazeny vždy aktuální).
- podobně u her, že by se například napsáním -název hry- vytvořil odkaz na hru (případně i s obrázkem).

Ty znaky jsem jen tak nadhodil, určitě přijdeš na lepší ... Je to trochu náročnější úprava a ne nějak zvlášť důležitá, ale myslím, že by to časem mohlo být fajn.
263.
13:28 | 27.ledna 2009
No sexigirl tu nebyla tyden a bylo ji sebrano vip pro neaktivitu, ja byla dycky proti...mesic je trochu hodne o necem jinem =)
262.
Vlasec [VIP člen]
12:38 | 27.ledna 2009
Ravennko, zaprvé se mi taky nezdá týden, dal bych spíše měsíc. Pokud někdo tak dlouho chybí, tak proč by měl zůstávat jako VIP, když tady vlastně ani není? Souhlasím s Martinem, že aktivita má být jedním z kritérií pro VIP, nelíbilo by se mi, kdyby se VIP poznal podle červené hvězdičky
261.
8:08 | 27.ledna 2009
Chm...modelová situace...večer jsem na SG, ráno mne nedej bože zchvátí nějaká vážná nemoc (nebo jiný důvod) a musím do nemocnice... po týdnu přijdu na SG a nemám VIP jenom proto, že jsem neplánovaně onemocněla a můžu se jít vycpat, protože kdo by mi uvěřil, nebo když mi doktor napíše omluvenku, tak ji předložím Martinovi?! =))... (jo, je to možná přehnané, ale úplně mi to tak připadá...)
260.
Vlasec [VIP člen]
22:50 | 26.ledna 2009
Jasné, oznamovat nemusíš nic, s tou dovolenou jsem to bral jako příklad. Spíš jde o to, že pokud nikomu nedáš vědět, že se ještě vrátíš, tak si může Martin myslet, že jsi se na SG už vybodl.
259.
Vlasec [VIP člen]
18:03 | 26.ledna 2009
Nevím, s čím nesouhlasíš, tím neaktivní nemyslím týden, tím myslím, že tady prostě nechodí.

Funkci nemají, je to pouze titul, ocenění nebo tak něco, VIP má být vzorem pro ostatní hráče, což těžko může splňovat, když se tady neukáže, jak je měsíc dlouhý.

Ohledně mého moderátorství, už někdy koncem prázdnin jsem Martinovi psal, že se tady budu ukazovat méně a že pokud chce, ať mi funkci odebere, až se trochu divím, že to neudělal, když jsem tu tři měsíce nebyl v podstatě vůbec.
258.
17:42 | 26.ledna 2009
Nesouhlas - VIP nemá žádnou funkci. VIP prostě jenom "je" =)) a když je neaktivní, tak holt je neaktivní, pokud to není nějak dlouho, což mi týden nepřijde, tak je to ok. Jsem docela zvědavá na léto, až "děcka" budou odlifrovány k babičkám a na podobná místa bez netu, jak prořídnou VIPka, jestli budou =)

A co se týče mě, tak až pojedu na dovču, tak taky nebudu hlásit, že jdu na dovču, pokud na to dojde řeč, tak se zmíním, ale abych se tady hlásila víc než třeba rodičům, to se mi hrubě nelíbí...

(možná je to řečeno až moc ostře, ale k tomuhle mám tak negativní přístup jak jen to jde =))
257.
Vlasec [VIP člen]
17:25 | 26.ledna 2009
Tak ono zase neaktivní VIP jsou asi tak užiteční jako neaktivní moderátoři s tím rozdílem, že moderátoři jsou lidé, kterým admin důvěřuje, takže možná proto to moderátorům víc toleruje ...
Zobrazeno 211-220 z 476 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
9
Profily
8
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4932 sekund