No to máš pravdu ale je to jeho výtvor a ten člověk si s tím může udělat co chce...a když se to rozvíjí určitě se najde někdo kdo to samé téma založí ještě jednou a určitě bude rozumnější.. |
pattrisek> No ... představ si, že někdo založí zajímavé téma, rozvíjí se to, přispívá spousta lidí a jednoho dne má ten člověk blbý den nebo je rovnou naštvaný na SG a téma zlikviduje ... Téma může založit každý a ne vždy je ten, kdo něco založí, zároveň tím, kdo tam toho nejvíc zajímavého napíše. Když to bude omezené na profi hráče, tak jsou dvě výhody - za nehezké chování může být hráč degradován a navíc jde o člověka, který si do určité míry získal důvěru a respekt admina. A jak říkám, myslím, že profi hráčů by mělo být více, než kolik jich je, neměla by to být funkce jen pro pár vyvolených ... |
Vlasec (příspěvek 326.) No k tomu mínusu že by si to mazali samy ale to je vlastně mínus pro toho zakladatele jelikož si to zničí sám a pak to může leda smazat a zpitovat svědomí |
Souhlas, hodně dobrých nápadů zapadlo (a mnoho se neprovádí z časových důvodů), ale myslím, že tento by mohl Martin mít hotový hned, vzhledem k tomu, že už něco takového používá na jiných místech. |
Ohledně správců - připadá mi to docela zajímavé, vidím v tom ale riziko, že někdo třeba založí zajímavé téma, kde budou lidé reagovat, ale sám tomu pak bude škodit tím, že bude promazávat věci, které by mazat neměl.
Na druhou stranu je to zase tak skvělá věc, možnost si uklidit ve vlastním tématu ... určitě by to ušetřilo práci moderátorům a hlavně, zakladateli tématu nervy s čekáním, než to moderátor smaže. Někdy se to rozjede rychle a my přijdeme pozdě. Návrh se mi líbí, ale omezil bych to na profi hráče a vyšší, kvůli výše uvedeným rizikům. S čímž souvisí, že nevidím od zavedení snad žádné nové profi hráče, byl bych pro, aby se tato funkce přidělovala trochu štědřeji |
Rara01 to je blbý to by už tady byla pěkná patlanice..Jenom ten kdo si založí téma by byl adminem svýho tématu např. bych si založil téma a když do svýho tématu co jsem založil vstoupim...Můžu mazat a upravovat komentáře co tam lidi napíšou atd. Tak bych si to představoval...A myslím že by to nebylo až tak špatný... |
Bafiky baf no, já jsem pro samořejmě, mohli by se udělat jako korunky, např: žlutá by byla správce témata, červená moderátor atd. |
To jo ale spousty lidí co si založej vlastní téma jsou pak rozčílený že jim tam někdo dělá bordel...a moderátoři sou třeba pomalí (bez urážky Ravennko) a potom tam je takovej bordel že moderátoři smažou celeí téma..A pak už je to zbytečný... Vemte si původní "Nekonečný Příběh" - byl to moc dobrý nápad ale lidi to tam zdevastovali - pak jsem musel založit "Nekonečný Příběh - Nové" kde byl taky bordel ale dohlédla na to Ravennka No a aby tam tenhle bordel nebyl už od začátku..Tak to už snad stojí za piplačku ne?? |
To by náhodou nebylo od věci, už jsme se o něčem takovém s někým bavili... Já bych byla pro, aby tato možnost byla, samozřejmě za určitých podmínek, stejně tak by moderátoři museli mít možnost toto regulovat (resp zapnout/vypnout). To je ale obávám se na delší debatu, navíc si myslím, že s tímhle se nebude chtít Martinovi drbat (musel by jistě některé věci předělat, atp.) a jsou tu určo důležitější věci na vyřešení... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3940 sekund |