Hele - dostal jsem teď nápad... Spustě lidem se nelíbí když si založej téma ve fóru a potom tam někdo vleze a začne tam dělat bordel nebo podobný věci - no a tak mě napadlo co kdyby když si někdo založí téma tak jeho zakladatel by v tom tématu byl jako Admin??Že by si v tom tématu mazal nebo upravoval nevhodné komentáře nebo tak..To by bylo dobrý řešení ne??A mě by se to líbilo.. |
cau nevím jestli to tu někde je ale asi jsem to přehlídl ale co je to profi hráč? |
Martin> Stejně mi připadá, že to pořád "pouze" zdvojnásobuje celkový počet řádků ve všech tabulkách - a pochopitelně by se mohly logy nějak promazávat. S dobře indexovanou tabulkou by to mohlo být v pohodě.
Souhlasím, že by to trvalo naprogramovat, i když na několik dní bych to fakt nehádal, spíš tak na jedno odpoledne. Ale nejsem zasvěcen do kódu, tak možná plácám blbosti. Napadla mě ale taková drobnost, která by mohla být mnohem snadnější, odhadem tak na hodinku práce, nebo spíš ani to ne. Hodně hráčů pořádně neví, jak se tady chovat, ale obzvlášť to nechápou nováčci. Nebylo by možná špatné, kdyby se občas například ve fóru pod textovým polem pro psaní příspěvků a stejně tak u obdobného textového pole u her objevovala heslovitá pravidla typu "Dvakrát čti, jednou piš", v závislosti na nějakém randomizéru (u nováčků trochu častěji než u ostatních), jako výrazný jednořádkový prvek. Jen občas, ať si na to lidi nezvyknou a automaticky to nepřehlíží. |
Vlasec> netvrdím, že logy by bylo těžké naprogramovat, jenom časově náročné (několik dnů by mi to zabralo). Problém je spíš v tom, že by se do logů zapisovalo momentálně asi 7000 řádků denně (!!!) a to je strašnej nápor na server a procesor. Už jsem to promýšlel, do jedné tabulky by se zapisovaly všechny logy a každou hodinu by se z té tabulky vytáhli informace a zapsali by se do mezitabulky, ale pořád je tam dost problémů, které se musí vyřešit. |
Martin> tak bezchybnost je něco, čeho se dosáhnout nedá ... základní dva axiomy programování jsou, že každý program obsahuje chybu a že každý program lze o řádek zkrátit ... takže ideální program má jeden řádek a ten je chybný Pár chyb jsem našel, ale o těch už víš. A pak je tady pár chyb, které nenesou žádné riziko, ale mohou být otravné.
Taky mě udivuje, jak dlouho tvrdíš, že by ti zabralo udělat některé věci - třeba ty logy kreditů, tam by podle mně stačilo udělat jednoduchou tabulku 'log', PK by bylo obyčejné číselné ID, k tomu bys použil dva FK jako indexy: id hráče, id moderátora. Atributy: odůvodnění, kreditová změna. Funkci, která odpovídá za změny kreditů, bys přidal parametr $duvod, na všech místech ve zdrojácích jej doplnil a máš to. Je to fakt, že bys pak ještě musel vyřešit zobrazování logu (už pár logů máš a funkce jde jistě snadno upravit), javascriptová hláška, že musíš zadat odůvodnění (pro případ moderátora manipulujícího s kredity) by taky asi nebyla problém. Na tvém místě, tedy v případě systému, který jsem psal a kterému rozumím, bych to měl asi hotové vcelku rychle. Podle mně zrovna ten log je dost důležitá věc, sám jsi psal, že ztrácíš přehled a já bych také rád viděl, co se s kredity děje, minimálně abych neodměňoval někoho, kdo už odměněn byl a netrestal někoho, kdo už byl potrestán. |
Vlasec> přemýšlel jsem o tom udělat blog.supergames.cz, kde by byly všechny novinky a informace, co se tu kdy změnilo
možná zdrojáky nevypadají přesně podle učebnice (jsem samouk , ale fungujou spolehlive a doufam, že i bezchybně |
rara01> Myslím, že na fórum je místa vcelku dostatek, když pominu, kolik zabere hlavička stránky a okno pro vkládání komentářů. Rolovat dolů bude stejně potřeba vždycky, protože pokud si nepřečteš aspoň deset příspěvků nazpět, tak svým příspěvkem tématu spíše uškodíš než pomůžeš. A více místa by ničemu nepomohlo, pokud vím.
Martine, jak psal Jakub07 ohledně ankety a editorialu, myslím, že má velkou pravdu. Anketa je určitě zajímavý prvek a určitě bych rád pomohl i vymýšlením otázek, editorial dá dobře a stručně vědět, co je nového. Mimo to bych zavedl novinky, SG se dost mění a já sám občas nevím, co vše je nového. Vyhlašuješ to v různých vláknech a je v tom pak chaos. Jinak čtvrtit se nemusíš, myslím, že pár vývojářů by se tu našlo, ale občas žasnu nad tvými zdrojáky, aspoň teda HTML, a možná raději nechci vidět PHP |
Mám nápad: Místo Volná diskuze atd. by am bylo jedině forum, a když y na to někdo kliknul, vytvořilo by se forum v novém okně, pak by bylo více místa pro forum. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3401 sekund |