U her se měnilo hodnocení, ale je tam jenom mínus a mínus, třeba nějací lidi si myslí že musí dát jenom mínus, nedá se to opravit? |
samson> snad není takový problém, aby sis přečetl help, bývá u každé hry... roman11> ad reakce - to by se potom jako posílalo do pošty, nebo jak by sis to představoval? Ad to oznámení, tak já to většinou píšu zprávou, pokud to není odečtení kreditů za smazání příspěvků... |
tak to ještě jednou vysvětlím.víte jak je u komentáře spam tak že by vedle bylo ještě reagovat aby tam neodpovídali těma komentářema.a za 2,že bylo oznámení a tam by bylo:doom vám odečetl 200 kreditu atd. |
Víš co, ono dostanu se sem a něco tady aktivně dělám je docela rozdíl. Nějak si neuvědomuju, že by tu kdokoli z vás ve fóru cosi řešil, mazal, atp... takže to, že jsi tu byl bohužel nijak nepomohlo... A hlavně žádné mazání a podobný blbiny automaticky...jakmile nad tím nebude lidská kontrola, tak to můžem rovnou poslat do kytek =) nechci se dožít dne, že odjedu na dovču a vrátím se a bude tady polovina threadů... |
Vlasec> Taky si myslim, že je to naprosto zbytečné a navíc technicky by to nebylo nejjednodušší. Hrozně nerad programuju jakékoliv časové funkce! S tím je nejvíc problémů! |
Ono to vypadá, že aktivní nejsem, teď jsem aktivní výjimečně hodně, ale i když tomu tak není, tak se na supergames tak aspoň 5x týdně dostanu, takže neboj Zbytečné to dost možná je, na druhou stranu si občas říkám, zda smazat nebo ne, občas tam ještě trvá diskuse atd., systémová verze bude smazáno by možná nebyla úplně od věci, zda ten zbytek je blbost či ne, za to bych ruku do ohně nedal |
Jsem proti, to, že jste teď výjimečně aktivní neznamená, že budete aktivní i potom... navíc, tohle je imho naprosto zbytečný. Snad jsme všichni dost rozumní na to, abychom uměli promazávat stará, nepoužívaná, témata...ty aktuální se dají mazat ty naprosto stupidní + když se zaflamuje cosik... ale to už je na individuální řešení každého a případné mazání po jednom příspěvku... |
Tak mě napadl vylepšovák ohledně mazání vláken ve fóru. Budou dvě podmínky pro smazání, a to: Dva moderátoři pro výmaz (zamítnutí třetím to zastaví), a uplynutí časového intervalu dejme tomu 72 hodin. Na stránce bude napsáno něco jako "Toto vlákno bude smazáno!" jako varování pro ty, kteří píšou. |
Tak, těm větám od romana nerozumim. Na to bych potřebovala překladatele. Romane, buď od té dobroty a snaž se psát smysluplně. Přečtui si po sobě věty, které napíšeš, jestli to pochopí i někdo, kdo ti nevidí o hlavy a neví, co říct. Děkuju... rara01> negeneralizuj, že tu napíše roman nějakou blbost ještě neznamená, že "lidi" obecně něco dělají, nějací jsou, atp. Nápadů tady za poslední dobu bylo více než dost. Taktéž by nezaškodilo, aby sis to po sobě přečetl, než to pošleš. A tvá argumentace mi nepřijde zrovna podložená správnými argumenty... A kdyby vás to zajímalo, tak dnes přibyla novinka pro moderátory, kterou ocení jistě i useři - nově máme možnost přejmenovávat thready... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5312 sekund |