Sny se hlavně podle mě zdají, aby se mozek přes noc neunavil a nezlenivěl xDD. |
Ano. Taky ti sny právě můžou sdělit něco, co jsi dřív věděl, ale úplně ti to vypadlo. Existuje spoustu otázek typu "K čemu jsou sny?". Podle mně je tohle ta odpověď. Ale stejně se pořád nemůžu rozhodnout mezi těmito důvody: Na připomínání věcí z podvědomí? Na utřídění myšlenek? Nebo možná proto, že kdyby se nám nic nezdálo, tak bychom zemřeli (což je v souladu s teorií, co četl Fir.), že by si právě mozek řekl "Áha, nic se neděje, je kaput.". Co si myslíte vy? |
Njn, i já si to myslím, protože, vlastně se vám ve snu promítnou vaše myšlenky, nebo třeba myšlenky jiných, které vám byli zděleny.. Protože dle mého názoru, ten mozek nedovede myšlenku, nebo nestihne tu myšlenku za den zpracovat a proto jí přenáší do snu.. Taky jedna z desítek možností teorií |
Ano, je to zvláštní. Možná si řeknete "Předvídání budoucnosti?? Pitomost!", ale přecejen je to ve snech možné. Je to dokonce dost jednoduché. Jednou si řeknete "Chtěl bych jít do lesa." a pak na to zapomenete, ale uloží se to ve vašem podvědomí. A sny můžou promítat i to, co si myslíte v podvědomí a zdá se vám, že jste v lese. Ten sen vám vnukne nápad - "Mohl bych jít do lesa na houby!" a jdete tam. Pak už se vám ten sen nezdá, protože už byla uspokojena ta myšlenka ve vašem podvědomí, i když o tom nevíte. |
Vojife> Dá se říct, že na té teorii něco je , to mě jednou bolelo hrozně před spaním břicho a nešlo to přestat, nakonec jsem ale usnul,ale zdál se mi sen, že chodím po městě s otevřeným břichem a koukají mi vnitřnosti ven xD.. Nebo také se mi asi před 2 lety pořád dokola opakoval ten samej sen, že jdu temným lesem a ten les nemá konce. Nevím jak je to možné, ale jednoho dne jsem šel do lesa na houby a sen se mi přestal zdát a do teď se mi nezdál.. |
Fir > Zajímavá teorie! =) Možná proto se taky člověk většinou probudí těsně před tim. (Jinak bych byl dávno mrtvej spoustakrát ) Taky jak se říká, že ve snu člověk necítí bolest, někdy cítí. Jednou mě ve snu praštil kostlivec kyjem do hlavy ( ) a já si řek "Au! Sakra, on to neni sen, cítim bolest.", ale byl to sen, jen jsem ve skutečnosti spadl z postele a praštil se do hlavy o stůl. Takže sny vpodstatě už vědí co se stane a přizpůsobí se realitě, nebo jak bych to řekl... |

Môže sa stať hocičo človek s toho môže dostať aj šok alebo infarkt |
Normálně jsem četl, že prý ve snu, lidé umírají.. A proto právě většina lidí umírá! Sen s padánim, je ta příčina, četl jsem, že je to nějak napojené na váš mozek, a když dopadnete.. prostěte umřete! |
vojif> přesně, já už když si uvědomím že je to jen sen, tak si dělám co chci xD jinak se mi zdaj sny, který rači psát nebudu xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2843 sekund |