Zapomenuté heslo

Sny

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
48.
20:17 | 6.dubna 2010
Tak tohle téma fakt frčí..

A co třeba náměsíčnost?
Myslíte, že by pomohlo, zatáhnout závěsy, nebo ne?
Já teda nejsem, ale stejně.
Nevím jestli si lidé nechávají roztažené závěsy a měsíc jim svítí do tváří, ale co kdyby?
47.
Vojife [VIP člen]
20:15 | 6.dubna 2010
Fir > Ano, to je taky zvláštní.
A prostě jsem chtěl přirovnání pro lepší představu.
46.
Mhaja [VIP člen]
20:15 | 6.dubna 2010
Vojife- fajn teoria
Mna by zaujimalo co sa moze snívať môjmu kocúrovi xD aj terza spí pri pc a to celé dni ....

MNe sa raz snívalo že celá moja rodina bola mafia a že sme mali niake pozemky a jedno jazero kde sme odhadzovali mrtvoli vo vreciach,odpad,striekacky a tak xD /to sme akoze odkupili/.No a ja som tam padla do toho jazera a ako som sa snazila plavat tka isli ku mne tie striekacky a tak a zrazu som s azacala topit v tom sne a ja som s anaozaj real ako dusila pod poduskou xD som potom vstala cela spotena a dychcala som .
45.
20:13 | 6.dubna 2010
Vojife: Haha, takovej počítačovej expert, vykládá svou teorii v počítačovém vědění.

Nebo nejdivnější věc, když usínáte, nepomatujete si ty!
Vůbec si nezapamatujete ten okamžik kdy usnete. Není to divné?
Třeba se vám na tu chvíli nějak vypne mozek, nebo nevím co.
44.
Vojife [VIP člen]
20:11 | 6.dubna 2010
Mhaja > Taky jsem si říkal, že by tam měla patřit.
Ale o snech je to taky.

Lukáš > Chápu . Ano, taky se mi to občas stane. A pak mám najednou pocit, že ten sen znám už dávno.

A taky se mi jednou zdál sen, jak jdu divným lesem, kde ve vzduchu létají kapky a v tom snu jsem věděl, že už jsem tam někdy byl. A přitom si nevzpomínám, že by se mi ten sen zdál víckrát.

Taky je zajímavé, že když se probudím, občas se mi stane, že si pamatuji sen, který se mi zrovna zdál a za pár vteřin ho naprosto zapomenu, nebo si pamatuji jen útržky.

Podle mě je taky sen něco jako počítačový program, který je nastavený tak, že když usneme, spustí se. Scanuje naše podvědomí a promítá nám ho do mozku. Když se promítané "video" blíží k určenému konci, začíná se spouštět funkce vymazání paměti, proto si sen někdy vůbec nepamatujeme, ani, že by se nám něco zdálo. Ale když program zaznamená velký psychický stres (něco jako u počítače přehřívání), okamžitě se činnost přeruší (opět s Firovsou teorií) a vzbudíme se, aniž by se stihla spustit funkce vymazávání paměti. Proto si noční můry obvykle pamatujeme.

To je moje teorie.
43.
20:09 | 6.dubna 2010
No já jsem jednou šel spát, a zdálo se mi, že jsem skočil do vody, a něco mě pod ní stáhlo, po chvílí jsem se probudil, strašně zadejchanej, a spocenej.

Btw.. Forgy, ty jsi k nám zase zavítal! )
42.
Mhaja [VIP člen]
19:53 | 6.dubna 2010
lukas ja ťa chápem máš deja vu xD
A tá debata nepatrí do témy s filozofovaním?
41.
19:16 | 6.dubna 2010
mně se kolikrát zdá něco, a ani si to neuvědomuju že se mi to zdá, ale za nákej čas něco vidim, a řikam si, že to už sem někdy viděl, a pak si teprve vzpomenu na ten sen (xD) asi nechápete co? xD
40.
19:07 | 6.dubna 2010
Nebo spíš, když přijímá fakt, že se jde do školy.. xD
39.
Vojife [VIP člen]
19:06 | 6.dubna 2010
Stejně zleniví, když se má vstávat do školy.
Zobrazeno 71-80 z 118 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Říjen 2026
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4453 sekund