Mne sa nesníva skoro nikdy nič. Teraz už mesiac sa nesnívalo, predtým dva, neviem čím to je. :D Ale už vela krát sa mi snívalo, že padám z balkóna, alebo niečo také... Asi je aj lepšie, že sa mi nič nesníva. xD |
Mě už se sny nezdáli pěkně dlouho, asi bych si měl na týden od všeho odpočinout... |
A víte vy třeba, že člověku, který je fyzicky nebo psychicky vyčerpaný se většinou sny ten den nezdají.. nebo že v noci mozek vstřebává všechny informace, které za ten den přijal a kvůli tomu se vám právě zdají sny? .. |
me se zdalo neco podobnyho jako dead space 1 pristali sme jako nazacatku a... pribeh znate xD |
Mne sa raz snívalo .. že sme boli s bratom vonku so psom ( on s cigaretou :Đ) a keď sme išli okolo zastávky tak tam boli taký bojovníci z wowka :Đ a keď som sa prebrala ( to bol ako sen v sne :Đ) a keď som išla von z domu tak tam boli samí bojovníci ... a potom som sa zobudila nato že som spadla z postele :Đ |
mne sa snívalo raz že som išiel z bratrancom von a sme boli pri našom aute a tam bol animovaný krtko a hádzal po nas s lopatou piesok lol ... |
Počula som že vo sne človek nečíti bolešť ale mne sa snívalo že som si ruku zlomila a cítila som to a pritom som sa ani nemala v noci o čo buchnúť :--) |
Mne sa ray snivalo ye som dostal jednotku z matiky a na druhy den som dostal jednotku x matiky xD |
Mě se zdál tky dost divnej sen, jako by signalizoval něco z budoucnosti: Znáte pověst o Sísyfovi ? No tak mě se zdálo že sem se chtěl přes pole dostat ke škole (naše škola je uprostřed města). Byla na strašně vysokym kopci a protože byl sníh, dalo my strašnou práci se vyškrábat nahoru. A skoro nahoře ? sklouzlo mi to a byl sem dole. Takhle to bylo asi 5x. Pak sem se nějak ocit doma, šel sem zase do školy a na 2. pokus sem se tam dostal ! Jenže pak mě kámoš strčil dolu a já byl zase dole. Dál sem to furt zkoušel, ale to už sem se probudil. Žebych se za něčim marně pachtil několikrát za sebou a kdyby se mi to povedlo kámoš by mě zradil ? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3490 sekund |