Mhaja > Pěkné. Pozastavil bych se (trochu stranou) od toho "Čo by sa stalo keby nebola Zem?" - Já jsem taky přemýšlel o tomhle: Co je "nic"? Jak "nic" vypadá? A co by se dělo, kdybysme vůbec neexistovali? Byla by tma? Ne! Tma je taky něco. Tak co? Tohle si vůbec nedokážu představit. |
Tady mám jenom pár témat o kterých jsem uvažoval: - Každý je "divný" v porovnání s ostatními. - V klidu vyhlazujeme jiné druhy a kdyby chtěl někdo vyhladit nás, to by bylo... - tzv. "Placebo" (můžete si to vygooglit ), "Telepatie", "Podvědomí apod. |

jj Takže moja otázka je takáto: Ako vznikol svet?Aká je možnosť že celá zem zanikne a nebude existovať ludia aj všetko živé zahynie..?čo by sa stalo keby nebola zem? Myslíte že existuje život aj na niakej inej planéte? |
Mhaja > OK A na ten můj poslední příspěvek prosím úplně zapomeňte! Teď jsem si uvědomil, že to je naprostá kra... hloupost! Já k tomu právě už nic moc co říct nemám, proto jsem chtěl, aby se zapojili ostatní. |

Môžem napísať jednu otázku?Ale myslím pravdaže otázku k téme nie ako sa máš . |

Tak ja tej tvojej otázke moc nechápem no neviem na nu odpovedať ale ten tvoj názor sa mi pozdáva . |
for-get - Jo, konečně někdo. Tak, jak už jsem psal: Proč by někdo nebo něco stvořil/o svobodnou vůli? Takový tvor by ho/to mohlo snadno ohrozit, nebo spíš Planetu Zemi. (Jak už jsem nepsal ): Můj názor je, že svobodná vůle ani moc neexistuje; že všechny činy řídí jen jakýsi instinkt nebo něco takového. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4358 sekund |