no ale je možné že vesmír má konec,třeba je tam nějaká časová nebo gravitáční odchylka a aniž by se ti to zdálo,tak by tě mohla posunovat |

Vojif-to nieje off to je vážna filozofická otázka a kto mi vie na nu odpovedať? a dalšia: čo by sa stalo kebyže sa mi 3krat nezavíril komp? |
Ano, to je pěkné, Lukáši. Ale jak může vzniknout Něco + nic z Ničeho? To mi taky láme hlavu. |
všichni si představujou nic jinak,ale kdybynebyla planeta země,tak by asi vesmír byl k ničemu.Ovšem by se mohl vyvinout život jinde a na planetě,která se teď nazývá zem,by nic nebylo.A proč je tady vlastně vesmír,co je to vesmíir,jak to vzniklo a co by tu bylo,kdyby nebyl vesmír.Bílo,nic a jsme zase tady NIC,co to vlastně je,pořád říkáme že je tu nic a ani pořádně nevíme,jak je to správné nic,to pravé nic a kdyby tu bylo třeba nic,tak to nic je taky něco.To jsou velmi složité otázky a těžko na ně zodpovědět tento topic je moc hezkej vojife |

Vojif-teraz čo myslíš to zo zemou alebo mojím nedostatkom na disku? |
Mhaja > LOL, to je těžká filosofie, nad kterou si lámají hlavu od počátku věků. D |

Vojife-ani ja si to neviem predstaviť A inak otázka: čoby sa stalo keby som nemala nedostatok miesta na disku? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4001 sekund |