Zapomenuté heslo

fóbie

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
60.
Vojife [VIP člen]
20:53 | 9.října 2011
Tak jsem si pročet' seznam fóbií a mám:

Trochu klaustrofobie, agrizoofobie, achluofobie (Tady je to složitější, mám fóbii jenom z naprosté tmy a navíc hlavně na volných prostranstvích), hodně mírná akribofobie, trochu akustikofobie, dysmorfobie (to celkem dost), eutynofobie, fotofobie, gymnofobie (ale to má většina lidí), logofobie, sfekofobie, paruereza, sociofobie (k tomu patří ta logofobie), a nenašel jsem jak se jmenuje "strach" z cigaret.

Tak to vypadá, že buď jsem na tom vážně špatně, nebo jsem ještě k tomu hypochondr.
59.
19:37 | 23.září 2010
ano
58.
19:30 | 23.září 2010
Mravenci?
57.
19:22 | 23.září 2010
Aha děkuju za opravu
56.
Vojife [VIP člen]
19:21 | 23.září 2010
Výtahy jsou součástí klaustrofobie.
55.
18:54 | 23.září 2010
Mravenci,Včeli,Vosy,Sršni,Pavouci,Klaustrofobie,Hadi,Výtahy.To snad bude vše z mravenců mám ale jen malou fóbii.
54.
16:08 | 23.září 2010
Jedna holka kterou jsem znal z takový osady kde se pronajímali chaty (jezdil jsem tam a ještě jezdim.. )
Jednou tam s náma byla jedna holka která má mámu která se zná s mojí tetou (obě jsou to učitelky), a ona nemohla vidět žábu, mně to příjde divný.
Třeba když máš někdo fóbii z myší a nebo z žab.
Kdysi jsem míval Arachnofóbii, ale teď bych se jedině lekl kdybych viděl nějakou tarantuly nebo prostě nějakýho hnusnýho pavouka.
Myslim, že u mě se to stalo tak, že jsem ještě jako poměrně malej kluk měl odnést hrnek s vypitim kafem a jak byl dole ten lógr najednou vidim jak fakt hnusnej pavouk hrabe nohama nahoru.. strašně jsem se lekl a nevěděl jsem co dělat tak jsem to položil.. No řeknu vám! Pomatuju si na to, jakoby to bylo včera!
53.
Vojife [VIP člen]
14:23 | 23.září 2010
No tývado, to bylo hrozný!!

Koupil jsem si k obědu pizzu a řek' jsem si, že si jí snim na zahradě. Tak jsem přišel a položil jí do trávy. Pak jsem jí otevřel a... Nejdřív jedna vosa, ale pak jich kolem lítalo asi 20! A to vůbec nijak nezveličuju, fakt asi 20 vos, možn...á víc. Tak jsem potom radši utek', protože mám mírnou spheksofobii (strach z vos). No. Tak jsem tam nakonec jakoby proběh' kolem a strčil do víka krabice, aby se zavřela. Řek' jsem si, že se teda najim vevnitř, ale nevěděl jsem, jestli jsou vevnitř ty vosy, nebo ne. Kdybych to otevřel vevnitř, mohly by se z toho vyrojit a to by nebylo příjemný, tak jsem to zanes' do stínu, protože vosy maj' rádi světlo a zkusil jsem to otevřit. Naštěstí tam žádná nebyla! Ale jak jsem jí pak vevnitř jed', najednou jsem na jazyku ucejtil něco ostrýho. Hnedka mnou projela hrůza a okamžitě jsem to vyplivul (, navíc mi to připadalo, že se jakoby vrtí, což vosy dělaj'), ale žádná tam nebyla. Mě už z toho fakt hrabe!
Hrůza!!
52.
20:12 | 19.září 2010
taký odvážny lev a má strach s hadov XD
51.
Vojife [VIP člen]
12:28 | 19.září 2010
filipko > Jo, to má jedna spolužačka. Jak vidí hada, hned začne sípat a motá se jí hlava.
Zobrazeno 31-40 z 90 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.6627 sekund