Tak jsem si pročet' seznam fóbií a mám:
Trochu klaustrofobie, agrizoofobie, achluofobie (Tady je to složitější, mám fóbii jenom z naprosté tmy a navíc hlavně na volných prostranstvích), hodně mírná akribofobie, trochu akustikofobie, dysmorfobie (to celkem dost), eutynofobie, fotofobie, gymnofobie (ale to má většina lidí), logofobie, sfekofobie, paruereza, sociofobie (k tomu patří ta logofobie), a nenašel jsem jak se jmenuje "strach" z cigaret. Tak to vypadá, že buď jsem na tom vážně špatně, nebo jsem ještě k tomu hypochondr. |
Mravenci,Včeli,Vosy,Sršni,Pavouci,Klaustrofobie,Hadi,Výtahy.To snad bude vše z mravenců mám ale jen malou fóbii. |
Jedna holka kterou jsem znal z takový osady kde se pronajímali chaty (jezdil jsem tam a ještě jezdim.. ) Jednou tam s náma byla jedna holka která má mámu která se zná s mojí tetou (obě jsou to učitelky), a ona nemohla vidět žábu, mně to příjde divný. Třeba když máš někdo fóbii z myší a nebo z žab. Kdysi jsem míval Arachnofóbii, ale teď bych se jedině lekl kdybych viděl nějakou tarantuly nebo prostě nějakýho hnusnýho pavouka. Myslim, že u mě se to stalo tak, že jsem ještě jako poměrně malej kluk měl odnést hrnek s vypitim kafem a jak byl dole ten lógr najednou vidim jak fakt hnusnej pavouk hrabe nohama nahoru.. strašně jsem se lekl a nevěděl jsem co dělat tak jsem to položil.. No řeknu vám! Pomatuju si na to, jakoby to bylo včera! |
No tývado, to bylo hrozný!! Koupil jsem si k obědu pizzu a řek' jsem si, že si jí snim na zahradě. Tak jsem přišel a položil jí do trávy. Pak jsem jí otevřel a... Nejdřív jedna vosa, ale pak jich kolem lítalo asi 20! A to vůbec nijak nezveličuju, fakt asi 20 vos, možn...á víc. Tak jsem potom radši utek', protože mám mírnou spheksofobii (strach z vos). No. Tak jsem tam nakonec jakoby proběh' kolem a strčil do víka krabice, aby se zavřela. Řek' jsem si, že se teda najim vevnitř, ale nevěděl jsem, jestli jsou vevnitř ty vosy, nebo ne. Kdybych to otevřel vevnitř, mohly by se z toho vyrojit a to by nebylo příjemný, tak jsem to zanes' do stínu, protože vosy maj' rádi světlo a zkusil jsem to otevřit. Naštěstí tam žádná nebyla! Ale jak jsem jí pak vevnitř jed', najednou jsem na jazyku ucejtil něco ostrýho. Hnedka mnou projela hrůza a okamžitě jsem to vyplivul (, navíc mi to připadalo, že se jakoby vrtí, což vosy dělaj'), ale žádná tam nebyla. Mě už z toho fakt hrabe! Hrůza!! |
filipko > Jo, to má jedna spolužačka. Jak vidí hada, hned začne sípat a motá se jí hlava. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4647 sekund |