Tak když "nerad" tak to asi není fobie, mě to zrovna taky není moc příjemný ale ne že bych se z toho skácel na zem.. |
Sphektofobie je strach z vos, sociofobie je úzkost, když jsem středem pozornosti ve společnosti, paruereza je nemožnost močení v přítomnosti jiných. |
Vojif>Aha, no, sice nevím, co všechny ty fóbie znamenají, ale nezávidím ti je ;/ Já mám strašnou fóbii z pavouků, nevím proč, ale i když vidím opravdu jen malinkého, mám z něho strašnou hrůzu. Nevím, jak se jmenuje opravdu vědecky, ale předpokládám, že to bude něco jako "arachnofobie". |
Hepaa> k tej klaustrofobii ja nedokážem vojsť do tkaého stiesneného priestoru, vtedy sa potím a zle sa mi dýcha a prosto chcem odtial ven. A tie osi sú skorej tak na nervy :} |
Tak jsem taky prošla seznam fóbií... xD Aviafobie, equinofobie, hematofobie, kynofobie (Ale, to jenom z cizích psů co běhají na volno. xD), nekrofobie, pyrofobie... Tak to ještě není tak strašný... xD |
Já spíš procházel a našel. Ale ty co jsem napsal že hlavně, z toho jsem "na nervy", jak říkáš. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5631 sekund |