Mně spíš vadí stěsněný prostory, než, že si někdo sedne na bednu kde jsem. Třeba malá krabice ve který bych se mohl ohnout by ještě šla, ale ta roura.. tam bych nešel vůbec! Brr.. |
Fir > "Trochu" nepříjemný??
Mě taky jednou bod', ale to jsem byl malej a už si moc nepamatuju na úroveň bolesti.
Ale myslim, že někdy od tý doby mám tu fobii... Jako, myslim, že to opravdu moc nebolelo, ale ten šok, že mě bodla obří vosa...
Jo a jinak mám taky hodně mírnou klaustrofobii. Klidně se zavřu do bedny nebo tak. Ale mám klaustrofobickou reakci, když mě tam třeba někdo zamkne, nebo na ní sedí atd. Když vim, že jí kdykoliv můžu otevřít, je to pohoda, ale... Nebo po mě jednou táta chtěl, ať vlezu do jedný roury, když jsme šli stokou. To tak!
Byla dost úzká a za chvíli šla dolů, to bych se nehoh' otočit a pozadu do kopce nevyjdu. Nebo bych uvíz. Brrr! Hrozná představa! |
Sršáni jsou sr Mně už párkrát v Blatnej podl do nohy. Trochu nepříjemný. Ale rozhodně to nebolí tak jak všichni řikaj! |
Tý vole.... to bych nepřežil kdyby mi přeletěla kolem nohou...to bych měl hromádku v gatích ......Ale včel-vos-sršní se hooodně bojím Máš to pekně napsané =) |
Takže jsi věděl, co to je bez Googlu? (To jsem tim myslel) =)
Já si to teda nemůžu zapamatovat.
Jsou pěkně hnusný! Můžeš snad za cokoliv z toho?! Já ale nemám moc velkou. Možná, že i skoro žádnou, to spíš jako malej, ale prostě si myslim, že trochu mám. Jako že když mi vosa lítá kolem obličeje (je zvláštní, že to nikdy moc nedělaly a tohle léto jo), tak hned utíkám; Blbý ale bylo, když jsem seděl na chatě na takovim malym dřívku, kam jsem musel vylízt po vratkym žebříku a ta vosa mi lítala kolem obličeje tam! Nemoh jsem se pořádně pohnout! No hrůza! =6 Ale když mi lítá jenom třeba kolem nohou, tak se vůbec nebojim, tak nevim... (Tyjo, dneska cestou na kytru jsem viděl sršáně asi 3krát většího než normální vosa. BRR!!!) Doufám, že nemáš fobickou reakci i z obrázku: To bych fakt nemoh!!
Obrázek |
ne-e Google ne ... já mam fakt spheksophobii a víte já jsem trochu při těle no a kluci mi říkjí že mám špekofóbii =( |
Abich pravdu povidal nwm z ceho mam já fóbiu , este sem sa zatát z nic tak po mna drastickim nestretel. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2891 sekund |