Hepaa: Ja například když jsem byl na střeše baráku tak jsem si musel lehnout čelem k tý "zemi" a dýchat z hluboka a nemohl jsem se hýbat.. Nebo když jsem si vzal jablko a chtěl ho sníst tak jsem prostě pomyslel na to kolik lidí ho v Kauflandu osahalo, pustil jsem ho a šel jsem se umýt.. |
Můžu se zeptat, ty fóbie máte opravdu takové, že jste z toho onoho problému "na nervy", nebo jste jen šli na seznam fóbií, pročetli je a dali tam, co by tak asi mohlo být, co by vám bylo nepříjemné, co byste asi nechtěli zažít apod.? |
Ne, není to tak hrozné. Většinu mám málo. Mám hlavně sfektofobii, sociofobii a pararuezu. |
No to máte blbé s toľkými fóbiami ja "mám štastie" len na klaustrofóbiu ale dosť silnú, a slabú sfeksofóbiu (strach s ôs). A tam to hasne. Fópbia najobtiažnejšia na vyslovenie podla mňa strach s čísla 666- hexakosioihexekontahexafobie ale inak sa toho nebojím Ľudia nezávidím vám.. |
Jo, scopoofobie jsem si nevšim a zapoměl na ní. Taky možná fobofobie. (Ta je vtipná.) Ale to moc ne. |

Bezva jdu na to taky je 16:31 a uvidíme za jak dlouho jsem je sečetl: akarofobie, akrofobie, akrofobie (dávám jí sem protože je tam i strach z hloubky), apifobie, nejvíce asi bacilofobie a bakteriofobie, ekvinofobie, kairofobie, kremnofobie, scopofobie, tafefobie, Přesně deset minut |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3631 sekund |