Ahoj Suzuzi, jenom bych to uvedl na správnou míru. Vůbec se mi nelíbí, že mě tu takhle pěkně vychvaluješ, ale ono to bylo trochu jinak. Sama si mi před chvilkou napsala do pošty, že tě to tu nebaví a že se ti na SG vůbec nelíbí. Srovnej si to v hlavě a přestaň mě takhle urážet, jseš přece inteligentní mladá holka. |
Tak a já taky odcházím, kvůli tomu, že jsem se vůbec opovážila vyjádřit své názory našemu božskému Martinovi jsem byla zbavena funkce, což bylo to, co mě tu drželo.. tak sbohem, možná vás to zklame, ale víc k tomu říkat nebudu |
Jakube z mnoha vecama si total vedle uz tu budu skoro rok a mam vyc kredytú nez negdo gdo tu je i 2 roky a to díky mojim multáko m za keré ste mna strestaly ale zebral sem si z teho ponaucení.Robil sem to iba proto ze mam v krvy soutezivost ale to neni to hlavní proc tu su vsichny profi nejsú taký jak si mislís. Pr. já sice nejsu profi a k nemu mam daleko ale dúvod proc sem se vúbec registroval bil ze zacátku ten napsat pár komentáru . Ale potom sem poznal pár lidí a né vsichny sou takový jak si mislís , já sem takový bil ale uz **** na neaké kredity aj ked ano obcas mna to nastve ze mi dá negdo - a já si teho vsimnu , ale hlavní je sa tu pobavit , nedávno sem zacal chodit na fórum víc nez jindy a kecat z ostatný po novívh a baví mne to , kazdí je iný nehaz veciny z nás do jedného pitle kazdý je v necem iný!!! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3354 sekund |