No jo. x( co se dá dělat... Ještě že se vidíme každej den ve škole. xDDD Ale těch chyb tam máš dost. x/ xD x) |
Díky FF ale já to napíšu sama. Moc mě to mrzí ale musím odejít , mnoho lidí mi tu ublížilo a mě už přetekli nervy. Takže to řeknu postupně. FrenFajn Moc fajn holka a doufám že VIP členem zůstane dlouho , byla vždy mou oporou a vždy bude takže doufám že si tady najdeš ještě více lidí který tě budou mít rádi.. Slipknot Je to milej kluk někdy šílenej ale hodnej nikdy by se kemně neotočil zády a tak doufám že si tady najde hodně kamarádu i když není VIP člen nedá se na něj zapomenout.. K.ik.a No nevím jak bych vám jí měla popsat je to hodná milá holka má úžasnou povahu i když sem jí nikdy neviděla ve skutečnosti myslímsi že je to moc krásná a inteligentní holčina.. Vladik.3 No promě to je jako můj brácha je sním sranda dokáže pomoct a doufám že to co sem mu řekla nevzal moc vážně To co sem řekla mě moc mrzí a beru to zpět Jakub I když sme si málo kdy psali byla sním sranda a je škoda že odešel Martin Je to hodný kluk někdy nálodaví ale to sme mi všichni xD A to nejlepší na konec : Mhaja Někdy mě opravdu mrzí co mi řekne .... Ale vím nebo spíše doufám že to myslí ze srandy je sní opravdu veliká sranda jeto holka do nepohody je taková ulítlá xD PS: Ty co jsem nezmínila je mi to líto ale but sem vás moc neznala a nebo zapoměla jména xD Tak že to je vše a mějte se hezky a doufám že si to přečtou ty co tam sou napsaný. Ahoj.=* |
kika: No tak se tentokrát snažila... xD Ale stejně se na to nedá koukat. xD xP |
Tak včera jsem dostala zprávu od špagetky. Nevím, jestli si na ní ještě vzpomínáte - dlouho tu nebyla.... Napsala mi zprávu, že odchází, myslím si že je to škoda páč je to fajn holka a dobře se s ní kecá... No zkrátka zde máte tu zprávu: Ahoj nedá se nic dělat ale odcházím mě je to taky líto ale důvody nezdělím jen sem chtěla aby si se o tudle blbou stránku starala.Promě je hloupá protože mi tu hodně lidí ublížilo a pokud chceš můžež tuto správu zveřejnit mě to neva ještě tu budu ten to a zítra abych si přečetla tvou správu. |
Tak, abych to uzavřel. Tohle je skipiho učet, mimochodem sem to já Slipknot. Abych to shrnul, Heslo nikdo neví není ani uložené není ani odeslané na e-mail. Takže tím pádem postupně budu dostávat -50 kr. Tak doufám že všichni spokojení x). Nestačil jsem, možná tu budu za možnost Martina..... |
Fire> já tebe taky a moc ti za vše děkuju! Zůstaneš navždy v našich myslích a i srdcích(to je skoro jako pohřeb ). Prostě si legenda a je mi moc líto, že odcházíš, asi vše co k tomu mohu říci :/ |
Takže lidi, je mi to líto.. že vás tu tak opouštím.. stejně už tu není aani zas tak moc lidí, kteří by si mě vůbec kdy všimli.. nebo aspoň čas od času v dobrém.
Tento příspěvek je ale právě věnován těm, kteří semnou vydželi i věčné trápení a muka.. Možná si po nějaké době oddechnu a navštívím vás.. prohodím pár slov, ale zatím to teda na to moc nevidím. Teď mi nejspíš bude / byl odebrán VIP členství. Z jedné strany jsem za svůj odchod rád.. a z druhé mě to mrzí právě kvůli lidem, kteří to tu semnou vydrželi.. Kdybych měl jmenovat lidi, kteří mi budou scházet, které jsem měl rád.. byl bych tu týden.. ale ikdyž, je to poslední příspěvek tak vám sepíši lidi, kteří odešli a nikdy na ně nezapomenu
začnu lidmi, kteří se na SG stále nachází.. k.ik.a. (moderátor) S kikou byla vždycky sranda. Diskuze mezi mnou, lukasem.k a kikou byli vždy nejlepší s nejvíc srandou.. ikdyž občas mi lezl ten jeich pubertální humor který jsem nechápal krkem!
Kika je dobrá holka, výborná moderátorka i v úzkích obvykle neztrácela nervy.. lukas.k S lukasem k. jsem se bavil skoro.. od začátku, ikdyž teda začátek nebyl nijak stabilní. Pak už to byl o v pohodě, i přes to všechno, všechny ty blbosti kdy jsme se handrkovali jsem ho měl rád .. a stále mam.. Martin Tak tomuhle týpkovi patří všechny mé díky.. nebejt jeho jsem nikdy nepotkal tak bezva lidi. Ikdyž teda nějakou dobu mě štval jak na SG pekl.. Ale nakonec i z Martina se vykluboval pylný admin.. Děkuji ti, Medvěde.
Už se mi to nechce psát..
Takže sem napíši jen ty kterých si vážím Mhaja , Ukrut .. Suzuzi , rara01 ikdyž jjsme se rafali..
A teď lidi co odešli.. Jakub07 (Nejlepší člověk na celym SG!!) Kobyla Ravennka Bez těhle dvou SG nikdy nebylo tak dobré místo.. ikdyž po skončení se to zas začalo měnit zpět.
)
Takže lidi, to je vše.. děkuji vám, užijte si to tu.. )
![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2963 sekund |