Zapomenuté heslo

Rozlučka

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
324.
FrenFajn [VIP člen]
15:59 | 10.září 2011
Slipknote... x( No dobře, nebudu ti to nějak rozmlouvat, protože vím, že by to asi bylo k ničemu.... Ale prosím tě neodcházej napořád... Nestačilo by, že by sis dal na chvilku pauzu a zase se nám vrátil? x( A to, že by si nikomu nechyběl je opravdu VELKÁ BLBOST!!
323.
Slipknot [profi hráč]
20:59 | 9.září 2011
Tak, asi přišel čas i na mě Nikomu Chybět rozhodně nebudu .
Starý Slipknot už tu nebude, protože hodně Starých a dobrých lidí odešlo . Důvod ?! SLIPKNOTE sakra, proč odcházíš chci vědět důvod !!

No, já odcházím protože už nejsem moc aktivní..
No a ? Tak nejsi aktivní máš ještě 66 240 kr.-
No a co, prostě, už tu nejsem aktivní, Profi se mi zruší.. Co by si ještě chtěl ?
Já ? Já bych chtěl aby si zůstal !!
-_-"
Co je ?
.....
Halóo Slipééé !!
Odešel
----------------------------------

Abych začal, když si ještě teď vzpomenu na mojí registraci, se slzou v oku na to pořád myslím, na ty dobrý časy, dobrý lidi a to všechno . Byl jsem a taky jsem Profi, ochutnal jsem VIP hráče a také jsem byl bezohledný a blbý Moderátor Ano opravdu pro nováčky sem byl Moderátor, ale nějak tak málo jsem nepomáhal Kice, akorát jí práci ztěžoval a tím pádem se mi obrátila zády a nejevila už o spolupráci zájem . Tak jsem ochutnal znovu VIP ale opět jsem skončil na Profimu, nějak sem se s tím nedokázal smířit, ale už jsem se chytil za rozum a je mi to úplně jedno .

Abych řekl pravdu, Líbilo se mi tu...
Teď bych tu chtěl vybrat mích nejlepších kamarádů a hráčů kteří to tu se mnou přežili .

Mimochodem, naposledy si musím vyzkoušet HTML

Elektro120
Můj brácha, můj kámoš... Oba dva stejná 2 Závysláci na CS 1.6 ZM Módech atp. . Nikdy na tebe nezapomenu brácho budu s tebou tady a hlavně kde ? Na SKYPU ! xDD Opravdu, budeš mi tu chybět...

Kika
Paní Máma SG je tu ! Kika, ta nás všechny hlídá a má nás pod ptačíma křídlama, paní pořádku... To chápeme, že paní bývalá Spolukolegině . Taky tě mám rád holka, seš fajn i mimo SG a na SG, poprvé jsem tě viděl jako VIP hráčku celkem ti to slušelo, ale Modrá ti sekne víc , seš hodná i zlá (Když tě někdo naštve) prostě bezva Holka , měj se... A naraz na svýho pravýho :-*.

Mhaja
Ty, Ty,... Nemám k tobě slov, vulgární, skvělá, milovaná, společenská, ale pořád hledáš nové cesty GL

FF
Milovnice Lucky Bíle ! Ty tvoje avatary už se mi o nich zdá i ve snu Bestovní holka...

A na ty na které si už nevzpomenu, nebo mě a já je nemám moc v lásce, tak vám přeji GL ať ve zdravý, v životě a lásce...
Tak, asi už je čas abych šel Tak, mějte se...
322.
Mhaja [VIP člen]
22:09 | 9.dubna 2011
Chjo Odišla nám špagetka...aj so syrom
321.
k.ik.a. [VIP člen]
18:29 | 1.dubna 2011
Promazáno
320.
13:42 | 26.března 2011
elektro o čo sa stavíme??
319.
Elektro120 [profi hráč]
11:57 | 26.března 2011
Aj tak to podla mňa nevydržís, jak Fire. xD
318.
21:33 | 25.března 2011
Ok ja idem tiež ahojte a majte sa velmi dobre.
317.
8:18 | 25.března 2011
LiaGirl > ja som ho nie dlho poznala ... a nebol taky zly ... popravde tiez sa mi priecia niektore pravidla napriklad tí smajlici za kredit ...
ale popravde sa stym ucim zit xD

Hapaa > x( joj tak je tu bez neho smutno
316.
k.ik.a. [VIP člen]
18:44 | 24.března 2011
LiaGirl> Nevíš jak to bylo tak si nech tyhle kecičky!
špagetka> Je to škoda, ale časem ti něco povím.. kdyžtak mi někdy písni na skypu =)
315.
18:11 | 24.března 2011
..myslím Jakuba!
Zobrazeno 11-20 z 334 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3745 sekund