Slipknote... x( No dobře, nebudu ti to nějak rozmlouvat, protože vím, že by to asi bylo k ničemu.... Ale prosím tě neodcházej napořád... Nestačilo by, že by sis dal na chvilku pauzu a zase se nám vrátil? x( A to, že by si nikomu nechyběl je opravdu VELKÁ BLBOST!! |
Tak, asi přišel čas i na mě Nikomu Chybět rozhodně nebudu . Starý Slipknot už tu nebude, protože hodně Starých a dobrých lidí odešlo . Důvod ?! SLIPKNOTE sakra, proč odcházíš chci vědět důvod !! No, já odcházím protože už nejsem moc aktivní.. No a ? Tak nejsi aktivní máš ještě 66 240 kr.- No a co, prostě, už tu nejsem aktivní, Profi se mi zruší.. Co by si ještě chtěl ? Já ? Já bych chtěl aby si zůstal !! -_-" Co je ? ..... Halóo Slipééé !! Odešel ---------------------------------- Abych začal, když si ještě teď vzpomenu na mojí registraci, se slzou v oku na to pořád myslím, na ty dobrý časy, dobrý lidi a to všechno . Byl jsem a taky jsem Profi, ochutnal jsem VIP hráče a také jsem byl bezohledný a blbý Moderátor Ano opravdu pro nováčky sem byl Moderátor, ale nějak tak málo jsem nepomáhal Kice, akorát jí práci ztěžoval a tím pádem se mi obrátila zády a nejevila už o spolupráci zájem . Tak jsem ochutnal znovu VIP ale opět jsem skončil na Profimu, nějak sem se s tím nedokázal smířit, ale už jsem se chytil za rozum a je mi to úplně jedno . Abych řekl pravdu, Líbilo se mi tu... Teď bych tu chtěl vybrat mích nejlepších kamarádů a hráčů kteří to tu se mnou přežili . Mimochodem, naposledy si musím vyzkoušet HTML Elektro120 Můj brácha, můj kámoš... Oba dva stejná 2 Závysláci na CS 1.6 ZM Módech atp. . Nikdy na tebe nezapomenu brácho budu s tebou tady a hlavně kde ? Na SKYPU ! xDD Opravdu, budeš mi tu chybět... Kika Paní Máma SG je tu ! Kika, ta nás všechny hlídá a má nás pod ptačíma křídlama, paní pořádku... To chápeme, že paní bývalá Spolukolegině . Taky tě mám rád holka, seš fajn i mimo SG a na SG, poprvé jsem tě viděl jako VIP hráčku celkem ti to slušelo, ale Modrá ti sekne víc , seš hodná i zlá (Když tě někdo naštve) prostě bezva Holka , měj se... A naraz na svýho pravýho :-*. Mhaja Ty, Ty,... Nemám k tobě slov, vulgární, skvělá, milovaná, společenská, ale pořád hledáš nové cesty GL FF Milovnice Lucky Bíle ! Ty tvoje avatary už se mi o nich zdá i ve snu Bestovní holka... A na ty na které si už nevzpomenu, nebo mě a já je nemám moc v lásce, tak vám přeji GL ať ve zdravý, v životě a lásce... Tak, asi už je čas abych šel Tak, mějte se... |
LiaGirl > ja som ho nie dlho poznala ... a nebol taky zly ... popravde tiez sa mi priecia niektore pravidla napriklad tí smajlici za kredit ... ale popravde sa stym ucim zit xD Hapaa > x( joj tak je tu bez neho smutno |
LiaGirl> Nevíš jak to bylo tak si nech tyhle kecičky! špagetka> Je to škoda, ale časem ti něco povím.. kdyžtak mi někdy písni na skypu =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4134 sekund |