Zapomenuté heslo

Rozlučka

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
274.
23:37 | 19.srpna 2010
milosrdný král shlédl z výšin svého hnědého profihráčského trůnu a přišel napsat komentář, což je jeho laskavá služba poddaným, a očekává dary v podobě mnoha +>To myslíš mě?
273.
16:05 | 17.srpna 2010
To já taky jsem poznal spustu super lidí.Ale jedinej kdo se semnou baví seš ty.
272.
14:34 | 17.srpna 2010
Tak já se taky rozloučím,jak vidítě tak mi vzali profi,tak to myslím smrtelně vážně.Neodcházím na stálo,ale prostě už jsem nebudu chodit.Píšu už kraviny.. Takže Ahoj.
271.
11:33 | 17.srpna 2010
me nezalezi ani na profi ... spis jsem pro aby se odstranilo ..
270.
13:28 | 16.srpna 2010
Ano,SG se začíná rozpadat.Moje slova Kiko. Mě na kreditech vůbec nezaleží.
269.
13:22 | 16.srpna 2010
ja souhlasim s kikou .... (samo sorry ale jsi zavislak na kreditech -.-
268.
k.ik.a. [VIP člen]
22:36 | 15.srpna 2010
Před pár dny jsem se rozhodla, že nemá cenu chodit na SG. Nejspíš si toho ani nikdo nevšiml, popravdě se ani nedivím…
Prvně jsem to nechtěla nikde říkat, taky na co, všichni by jen měli kecy, jak se vrátím, že jen chci upoutat pozornost.. a to já nechtěla, však co, možná se jednou vrátím, kdyby se SG a lidé na SG změnili, nedělalo by mi to žádný problém…
Vlastně tohle píšu, po mojim nejdelším rozumným rozhovoru s Májou Jinak bych to nechala..
Chci teda jen říct, co si o tomhle všem myslím, a proč vlastně odcházím..

Každému jde jen o funkci a kredity, ale nikdo se tu spolu vlastně ani pořádně nekamarádí… velká spousta lidí se jen přetvařuje, bere jen ty, co mají funkci..ti jsou ti super.. ani nevím proč to dělají, snad aby si přilepšili??
Lidi se mění.. a SG taky, byli časy kdy všichni spolu drželi, byli jsme jedna velká parta, která držela spolu a z té teď zbylo jen hrstka lidí, který mě tu doteď drželi, kterým nešlo o funkci ani o nic, jen chtěli pomoct SG …
Poslední dobu co jsem tu byla, jsem jen viděla jak se všichni baví o komentářích a jak už chcou být hrozně profi, že je to strašný, že je Martin ještě nedal, i když už mají třeba 50 komentů… v podstatě nic jiného..
Když se zavedlo pravidlo, že profi může být jen ten kdo bude mít víc jak 40 komentářů a já byla jediná která měla 16 a byla jsem profi a viděla jsem jak se na mě všichni tak hnusně koukají, proč jsem jako profi a oni ne, když třeba mají i víc komentářů.. napsala jsem Martinovi aby mi funkci vzal a najednou se všechno změnilo… už jsem nebyla ta oblíbená Kika… připadala jsem si jak naprostá trapka když jsem sem přišla....nikdo se tu už se mnou nebavil a všem jsem byla ukradená. Tak na co tu být s takovými lidmi.. všichni se tu k sobě chovají podle funkce...

To je můj názor..myslete si o mě co chcete, mě to srdce tížit nebude…zkuste se podívat na některý stránky jak to tam hezky funguje, jak se všichni spolu dobře baví a možná vám to dojde… tak se tu mějte, užijte si rozhovory plný kreditu a funkcí (jak jinak..) a třeba někdy..
267.
21:23 | 4.června 2010
Fire> Nejspíš Chuck Norris kdesi daroval krev a Daisuke si tam vystál frontu .
266.
21:14 | 4.června 2010
Teda, Daisuke je superman.. o_O
Odešel a přitom tu dneska byl.. jak je to možné?
265.
19:47 | 31.května 2010
Doplněno!

Co to?
Zobrazeno 61-70 z 334 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2832 sekund