Dřív než řeknete, že odcházíte, promyslete si to. Přece nemusíte kvůli každé ptákovině hned odcházet! Kdybych já měl odcházet pokaždé, co mě někdo urazil, ignoroval nebo jsem neměl chuť jít dál, tak už tu 50x nejsem. Nejdřív se zamyslete, jestli je odchod řešení. |
Daisuke:já tě beru vážně. Jo a o tom profi i tak by mě všichni ignorovali. |
Někteří z vás to již ví, někteří ne. Takže odcházím..Hold vzdávám těmto lidem. Jakub07 : Tebe jsem měl vždy rád.. jak za "fetyse" tak za "Daisukeho". Byl jsi mi sympatický a rozený vůdce. Vždy se mi líbilo tvé rozhodnutí. SniCky : Ty jsi umělec a umíš dobře vytvářet obrázky přes počítačovou stránku. Jestli to je i doopravdy jo tak to já nevím. Vždy jsi mi pomohl a pro to jsi tu také. Gunrap : Tak s tímhle klukem je veliká sranda.. vysvětlil jsem mu Photo Shop jak mi ho vysvětlil SniCky a teď vytváří jako on. =) Vojife : Milí kluk.. venku Rockovej kytarista a bubeník kapely MetronoM a na počítači vynikající VIP člen.. vždy se správně rozhodne. =) DooMasek : Biker.. jak jsem se dočetl není to jen dobrý biker venku ale i ve hře Free Rider 2. Dlouhou dobu byl jediný aktivná VIP. For-Get : V překladu znamená "zapomínám" =). Byl profi ještě když já taky.. pak byl dlouhou dobu ještě když já ne a teď je dokonce VIP.. jde mu to umí se rozhodovat a já mu to přeji. Černá listina Jediný což je.. vladik.3 : Vůbec ho nemám rád.. SPAMuje.. nadává.. krade smaili.. --->-.-<---. (teď napíše.. ) "-.- toto používám už dlouho". A pořád provokuje! |
kudrna > a ja co ?? nasiel som hru co ma bavila bolo tam 19 komentarov , napisal som tam ja a o 2 dni som mal +5 |
vladik.3 jo,ale všechny hry co jsem hrál a byli dobrý tak už u nich je komentář někoho jiného a když je jich tam 8 tak je to děs. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2405 sekund |