NJN suzi stil vís jak sem sa cítil ked sem já projevil suj názor a ty si mna za to totalne odbyla. |
Hmm co napsat... mozná ze je to dobre ze tu uz nemáme starých moderátorú - negdo ich mnel rád negdo né , pr v poslední dobe sem si ich trochu znelíbil takze su aj cástecne rád ze nekterý su fuc , ale nadruhú stranu bez nich to tu uz nebude ono , mno dúfam ze s novýma moderátorama to tu bude lepsí CS starý moderátory , ahoj nový... .S tym co sa stalo súhlasim iba na 20% , njn je to jak v zivote. Takze ahoj. |
Adissek (jakub): Já vím, já už ti mail poslal. .-) A četl jsem v tom "něco o mně" |
já nevím co tady všichni přeháníte s tím mazáním, já nic nemažu, smazal jsem jen jeden nepravdivý komentář, přestaňte ze mě dělat víc zlého, než doopravdy jsem ;-D |
A já zase využiji účtu svého bratra... My s Jakubem jsme přeci provedli něco strašného.. vyjádřili jsme svůj názor .. Martin asi žije za komunismu, kde si nesměl ani vyjádřit svůj názor |
Využiju účet své sestry, abych se k tomu nějak vyjádřil. (Jsem Jakub ) Snad si to stihnete přečíst dřív, než to Martin zase smaže. Chtěl jsem odejít, protože Martinova ignorace nezná mezí, ale chtěl jsem taky napsat, že neodcházím ve zlém (aspoň ne s vámi ostatními) a s kýmkoliv z vás kdykoliv rád pokecám přes icq nebo mail. Ten BAN je vrchol nejvyšší sprostoty, protože nedá možnost vyjádřit se a vrhá stín někoho, kdo nadává, lže... apod. což není pravda. Upřímně, nenapadá mě jiné možné vysvětlení než to, že Martin nechce, aby se ukázalo, že vyrazil slušné lidi, za které se snad se zuzi můžeme považovat. Martinovi jsem neřekl jediné křivé slovo, dokonce jsem s ním ani nebyl v kontaktu. Nerozumím jeho počínání, ale už mu ani rozumět nechci. Jsem zklamaný a smutný z toho, že za to, že jsem SG obětoval tolik času a úsilí, dočkal jsem se jenom profilu lháře. Teď už chápu Ravennčina slova při odchodu. Mějte se tu a pokud se stanete moderátory, klidně to hned vraťte, protože dřív nebo později se Martin opět zachová jako hulvát a vy si akorát budete říkat: "Kde je ta spravedlnost?" |
Martine, mohl by sis vzít z fleku post moderátora, mazat umíš fakt dobře! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2259 sekund |