jo v pohodě ale za tohle bych fakt vraždil!Co to jako je??Takoví malí smradi a jak si dovolujou to je hnus! |
Striker> Klid klid, 2 dny tě nebude otravovat, tak se prosimtě uklidni ju? |
ozzy> bejt tvůj rodič tak tě tak zmlátím že by sis 3 týdny nesedl!!!Já ti dám že tě baví provokovat!Dr. House je seriál.Tohle mně dokáže nejvíce nasrat když si nějakej 13 letej parchant začne myslet že je frajer když bude kopírovat a ještě k tomu trapně nějakou serijálovou postavu!Parchant jeden nevychovanej!! |
Martin má pravdu, SG je jako rodinka (ve větším počtu ) je mi to líto no =( pattrisek> Hahaha, já rozhodně ne =) |
připadá mi jako by umřel člen rodiny SuperGames, včera tady ještě byla a teď už je pryč :'-( |
náhradní moderátor bude Rara01 kterej má hlavně v příspěvku 59.ve všem pravdu a teď se s ní rozloučit po lepší světlejší stránce |
Já Ravennky jméno znám, a myslím, že Ravennka si to už nerozmyslí, mrzí mě to, ale tak, E-mail si může každý zjistit, a každý se jí na ICQ zeptat může =) spíše mi připadá, že si teď z toho děláte srandu no, takže naposled ahoj, a, už jsme bez Ravennky, taky mi pár dní vrtá hlavou, kdo bude náhradní Moderátor, no, Doom se nám taky už rozjel, takže tady nebude zas až takový bordel že? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7181 sekund |