Tak já tady tomu dělám definitivní pápá...čekala jsem ještě na jednu zprávu, která očividně stejně nepřijde, ačkoli tu ten dotyčný je (jako obvykle ) Takže se tu mějte fajny, pokud někdo bude chtít mne nějak kontaktovat, tak přes mail (a koncem týdne se ještě stavím mrknout na poštu a tím končím ) pap =) |
tak ahoj ravennko byla jsi dobrá moderátorka ale každý tu vidržet nemůže takže pá pá |
rara01>No nedělal bych zase z ravenky boha,sice sem s ní moc dobře nevycházel takže proto možná její odchod není tak dramatický...Ale myslím že je normální člověk který je nadprůměrně chytrý a umí výborně pravopis....Bohužel takových lidí není moc .... |
Nepřeháněj to, raro jsem úpe normální člověk =) a víš co, když už něco začnu, tak to dotáhnu do konce, kdybych si myslela, že to má nějakej smysl, tak bych zůstala... ale tak však máš na mne icq, tak se ozvi až budeš chtít |
Jenom myslíš? To asi nejsi Supergamesák, jelikož Ravennka toho udělala tolik, co by asi nikdo nedokázal!!! |
To sou emoce....Ale je to fakt smutné myslím že ravenka toho pro SG udělala spoustu.. |
Raví =( když už nejsi Moderátor, tak se choď jen tak =) to ti nic neudělá =). |
hehe, já jsem spokojená =) a dneska se tady tak rozloučím a udělám pápá |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7351 sekund |