Jak jsem psala, pokud bych chyběla někomu tak moc, že by mne chtěl kontaktovat, tak písněte na mail, nebo třeba pošlete ICQ, můžeme zůstat v kontaktu (i když předpokládám, že to využije opravdu velmi malá menšina =)) |
Díky kluci, vážím si toho já vydržim, než to Martin nějak zaregistruje a pak udělám pápá =) každopádně tenhle příspěvek měl být čistě informativní, aby všichni věděli co se stalo a jaký byl důvod odchodu, nechtěla jsem ze dne na den zmizet... =) |
Tak na to došlo =( tohle jsem čekal, po všech těch hádkách na foru, kritice, nadávkách atd. =( Budeš hlavně mě chybět, jelikož mi už teď docela chybí ty tvoje výrazy, a příspěvky, SG se začíná velmi velmi měnit, ať už z lidí po dizkuzích, nevidím rád tento příspěvek, protože sem doufál že to uděláš až za několik měsíců, nejlíp let byla s tebou sranda, byla jsi učitel, a teda ať to schrnu: Mě budeš chybět, určitě všem, když tady nebudeš, bude forum vypadat jako skládkaa, teda, máme tady zastupitele Jakuba, ale přece =( Tak, ať ti vyjde škola, a všechno =) hodně štěstí =) |
Nedá mi to, tak řeknu tedy aspoň něco:
1). Vím, že si tady pro tohle všechno žila, takže ti asi (určitě) není moc po chuti když vidíš odkud odcházíš 2). Budeš tu určitě chybět všem na SG 3). Mě budou hlavně chybět ty naše "diskuse" na fóru , ze kterých mělo hodně lidí asi dobrou srandu tak říkám:
Farewell, i hope you will be fine |
Jo DAX-CZ myslím že si to řekl asi za všechny.Ravennka tady bude hodně chybět. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4367 sekund |