A to je čistá pravda. =) Ještě že jsem si dřív sehnal to ICQ =) |
Mno, tak jenom pár slov...byla jsem si vybrat tu poštu, jak jsem říkala a vzhledem k tomu kvantu, který ji bylo, se tedy asi zastavím ještě někdy příští týden a pak to zabalim =) Pak bych ráda řekla, že jsem s Martinem nikdy nic neměla (když už jsme byli přirovnáni k tý mamce a ťaťkovi ) chybět je s Y a pokud někomu chybím, tak jsem řekla mockrát, že mě má možnost kontaktovat. Všichni tady vykládájí, jak budu chybět, ale kontaktovali mě dva lidi =)) (A z toho jeden se kterým jsem v kontaktu mimoSG vcelku běžně ) Takže to asi nebude zase tak horké. Vážím si toho, co tu někteří píší, něco snad radši ani nebudu komentovat =)) každopádně bych akorát ráda napsala jednu věc - pattrisek napsal: "No ale má na to právo i když tohle nám dělat nemusela " ... a já bych na to ráda řekla jednu věc ... a vy jste mi tohle dělat museli?! (psáno na kompletní osazenstvo SG). Ne, nechci nikoho obviňovat, jenom mě tahle věta vcelku zarazila, vím, jak jsi to myslel, pattrisku, ale nemohla jsem na to nezaregovat. Už v tom každopádně se nijak dál plácat nebudu, prostě jenom zkus brát taky ohledy na mne =) BTW...doufám, že mi na ten památníček budete nosit kytky mějte se hezky, děcka =) |
neházej čerstvou mrtvolu hned do hrobu Strikere!!Udělá se tady nakonec jedno Fórum co se bude jm enovat "Vzpomínka na Ravennku" A tam se Buď nebude psát vůbec nic a nebo hezký vzpomínky na Ravennku..Bude to takovej hezkej památníček |
Já už bych to tady vymazal to téma...Protože to tu je furt naočích a všichni sou furt smutní a píšou sem furt dookola že jim ravenka chibí...Myslím že bude chibět všem i mně,ale nemá cenu to tu furt omílat,prostě je pryč a jestli tu přibude ještě 10 nebo 20 přízpěvků tak vám to ravenku stejně nevrátí... |
Rave že nám bude DLOUHO chybět??N8m bude chybět věčně máma jedna No ale má na to právo i když tohle nám dělat nemusela |
Striker> Uklidni se, nenech se vytočit, drž si chladnou hlavu když do tebe někdo reje pattrisek> Co se stalo to se stalo, nechci působit bezcitně, ale člověk se tím nesmí začít užírat, pak tu bude kompletně mrtvo ;´-) P.s. Já se radši k rodince SG přirovnávat nebudu bych byl dlouhoztracený strýček Ale určitě nám tu bude Rave hodně dlouho chybět, tak to tady nebudeme špinit z takovou existencí jako je ozzy |
Jsme tu kvůli Ravennce ne kvůli ozzymu.. Martin má pravdu jako by nám umřela máma ( Taťka je Martin) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3545 sekund |