bohužel taky opouštím supergames ....před 5 měsíci jsem tu byl každý den ale ted už mě to přestává bavit mám spoustu jiných koníčků ale supergames už nestíhám takže se svámi všema loučím a z dobrými kamarády jako je:jakub07,doom.rata01,gunrap,dax-cz ,martin a ostatní jsem tu poslední týden a mužete mě ještě zastihnout na icq:367689236 a nebo na emailu:oberfranc@seznam.cz ale když tak mi pište do pošty |
Ahoj kluci, tak jak jsem řekla, tak jsem udělala - přišla jsem si vybrat _naposledy_ poštu, a protože stále ještě někteří nepochopili, tak odteď mě jde kontaktovat výhradně přes e-mail, popř. jestli už ode mne máte ICQ, nebo jiný způsob jak mne kontaktovat, tak přes něj. Vy, co máte ICQ, tak ho nešiřte a pouze případně odkazujte na můj e-mail, díky Stejně tak chci poděkovat za památníček, je hezký vědět, že ten čas a "práce" do vás vložená se někde odrazila. Já se tady každopádně tedy nadobro loučím, k zastižení jsem průběžně na mailu (pattrisek potvrdí) Mějte se tu bájo a ozvěte se někdy, když budete mít náladu =) Ravennka off |
Je to hotovo http://www.supergames.cz/forum_read.php?id_topic=49b3c553e43ec PIŠTE POUZE HEZKÉ VZPOMÍNKY NA RAVENNKU NEBO NIC |
Tak já to založím na o SuperGames Tam pište POUZE hezké vzpomíny na Ravennku a nebo nepište nic Bude to fajn památníček |
Tak co??Založíme topic na "O SuperGames" třeba "PAMÁTNÍK PRO RAVENNKU"?? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3876 sekund |