2. Redaktor | NE -> To znamená, že redaktor nebude. I když by to bylo dobré. Ovšem psal jsem si s Martinem a on řekl, že to tlačítko nahrát hru existuje, ovšem to musíš vložit z PC soubor *.swf asi a také oříznout obrázek ve placeném PhotoShopu, aby to bylo dobré. FREEWARE (zdarma) PhotoFiltre/GIMP to prý tak dobře neumí. |
Tak mně napadlo něco, nevím jak by se to realizovalo. Ale už dlouho se tu mluví o funkci : Redaktor. A Martin to chce udělat tak, že on by přidával hry a redaktoři k nim vypisovali popis, že jo? A co kdyby tu bylo "nějaké" tlačítko které by umožňovalo redaktorům: Nahrát obrázek Nahrát hru Připsat popis . A kdyby to odeslali tak by se tyhle hry ukazovali u Martina.. někde, a ten by ji buď schválil a nebo zamítl . Je to asi dost těžko realizovatelný nápad. |
ehm... to to nikomu nedošlo? http://www.ulozobrazek.cz/images/177_fail.jpg Martine> v 6.pádě se píše mně |
Já 30 000 kreditů nemám,takže věřím Firovi že je stačí mít jednou..A kdyby někdo nechtěl hrát tak by se udělala třeba v nastavení ikona kde by si povolil nebo zakázal svou postavu..A nebo kdyby někdo nechtěl hrát tak by se nic nestalo..Vždyť kredity by se přidávali normálně jako vždy,jen by se tou hrou dalo vydělat o něco více,a taky by se tím dalo spousta kreditů utratit,mohly by se třeba dělat tetování,kupovat oblečení,jídlo,pití a podobně..to už by pár kreditů stálo...Třeba by se taky mohl koupit byt..Pak by se lépe poznalo kdo má kolik kreditů..jestli vlastní Vilu nebo jestli bydlí ve sklepě Myslím že by to byl super způsob využití kreditů.Myslím,že zavést tady kredity byla trošičku nerozvážnost,protože se nevymyslel pořádný způsob,jak je utrácet. Byla by to takový mini hra pro registrované z produkce SuperGames.cz Byla by to slušná reklama.. Já se bojím jen jediného,že by pak hráči zanedbávali ostatní hry,fórum atd. =/ |
Ono si na to stačí vydělat, aktivovat a pak vám můžou strhnout třeba všechny kredity a stejně to budete mít bez reklam. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6040 sekund |